Suiti yine yok etsin de etme nedeni saçma suit ne güzel zaafından kurtarmış işte seni.Heat reis orada olacaktı da ağlama len diyecekti ah ah.Kadınsa kadın burası savaş meydanı olur böyle şeyler düğüne gelmedik derdi.
Senin için çok kötü geçeceği kesin xD1033'de Zoro yeniliyor o zaman? Bu arada 2 bölüm sürmesi çok kötü. Yaptım olduya gelecek.
Bu kadın başkentteki yılan meyvesi yiyen öğretmen değil mi? Büyük ihtimalle bu Sanji'ye saldırdı ama yeni vücudu yüzünden kendisi hasar aldı. Sonuçta basit bir smile kullanıcısı.Sanji o kısımda çok ruhsuz gözüküyor ya
Marvel'in what if dizisi gibi bir şey lazım bu senaryoya.Yapabileceklerine hayal gücüm yetmiyor.Perosla apoo kafa kafaya verse dünyayı fethedermiş.
Hayır onlar robin ve brook tarafından yenilmişlerdi. Bu sıradan bir geyşa sanırımBu kadın başkentteki Yılan meyvesi yiyen öğretmen değil mi? Büyük ihtimalle bu Sanji'ye saldırdı ama yeni vücudu yüzünden kendisi hasar aldı. Sonuçta basit bir smile kullanıcısı.
Gets beaten diyor anlamını biliyor musun?Senin için çok kötü geçeceği kesin xD
Şimdiden hazırla bahaneleri.
Ben biliyorum da sen bilmiyorsun galiba xDGets beaten diyor anlamını biliyor musun?
Büyük ihtimalle Sanji kadını kurtardı aslında.Sanji Quenn'i sepet yaptı.
Yalnız şu hatunu tokatlama kısmında bir mevzu var. Çıkar kokusu
Evet şimdi baktım Sarahebiyi bizimkiler yenmiş. Ama saç stili ve saçındaki çiçek aynı, garip geldi.Hayır onlar robin ve brook tarafından yenilmişlerdi. Bu sıradan bir geyşa sanırım