Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm iyiydi bence.

- Drake Apoo'yu geçen hafta reddetseydi daha güzel olurdu sanki.

- CP0 aksiyonu başladı. Umarım tepe aksiyonlara (Luffy, Sanji, Zoro'ya) zarar vermez ve sona itilir.

- Big Mom "gerçekten tahtımızı istiyorsunuz ha?" diye haykırdı. Zaten ciddileşmeden uyanışa götürdü elemanları. Law ve Kid offscreen yıkılırsa şaşırmam.

- Numbers meselesi de hiç girmeseydi. Panel harcıyorlar sadece bence. Yamato'yu takip etsen ne kardeşim.

- Sanji'nin kadına vurma şeysi epey hayali duruyor. Kaybolmuştum diyor, ancak pek kaybolan bir cins değil. Sanji istihbarat adamı. Kaybolduysa bence kendi zihninin karanlıklarında.

- Hell Memories saldırısı çok güzel olmuş. Hell Memories daha önce Wadatsumi üzeride kullanıldı sanırım, espri mahiyetliydi. Şimdi ise gerçekten bir cehennem hatırası (çocukluk ve germa yılları) çok anlamlı olmuş. Zaten birkaç bölüm önceden Hell Memories'in illa geleceği belliydi.

- Oda Sanji'nin Amerikan Stili bir süperkahraman gibi devam etmemesine karar verdi. Bence önemli bir karardı bu. Sanji'nin takım elbiseli hâli artık onun kimliği oldu.

- Ayrıca gen uyanışı ile sanırım diğer kardeşlerinden ayrıldı ve alet edevata ihtiyaç duymuyor. Son sayfada kostümsüz kayboldu. Buradan şöyle bir şey olmasını isterim: Bu haftaki color spread sağ kolları gösteriyordu. Zoro ve Shiryu var beklenen gibi. Ancak Sanji eğer görünmez olduysa artık, Shiryu vs. Sanji gelip iki görünmez sonsuza dek dövüşebilirler. Zoro vs. Shiryu olursa Zoro epey kanar yine. Yeter elemanın çektiği.
 
Şu karı şu ruh çekmeyi müttefiklerden birilerine yapsaydı çok şaşırırdım. Bölüm güzel ama cidden bu ruh çekme avantaj mı dezavantaj mı ben çözemedim. Koca Anadan herkes korkuyor ama karı hep kendi tarafından çekiyor bu ruhu. Bari taraf değiştiren gifterlardan falan çek.

Buna mı takıldın bu güzel bölümde diyeceksiniz de takıldım ne yalan söyleyeyim. Koca Ana Thousand Sunny'deyken kullanmamasına da takılmıştım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık