Acaba Zoroda Sanji gibi Enmayı kırabilirmi ve kırsa Kingi yenebilirmi? ?
Reis sen Sanji'nin neden Suiti kırdığını anlamazlıktan mı geliyorsun xD Zoro niye Enma'yı kırsın hayatında asla yapmak istemediği şey kaliteli kılıç kullanmak mı xDAcaba Zoroda Sanji gibi Enmayı kırabilirmi ve kırsa Kingi yenebilirmi? ?
Önce enma’nın güçlerini emecekse o zaman sanji’nin durumuna benzer.Acaba Zoroda Sanji gibi Enmayı kırabilirmi ve kırsa Kingi yenebilirmi? ?
Kanat muhabetti yapılmasının ardından sağ kol, sol kol ayrımına bizim tayfayıda koyması, bir benim canımı sıktı heralde.Tayfada ki hiyerarşiyi belirlemede kaptan hiç bu toplara girmemişse eğer, Robin'in söylediklerimi etkili olur ? Yoksa tayfayla 1 gece bile geçirmemiş 3. şahısların mı ? Samimi olark söylüyorum isterse Sanji'ye tayfanın en önemsiz elemanı desin, yada en güçsüzü hiç önemi yok. Eğer çizdikleri en güçlü üyelerse sorun değil, ama Zoro'yu sağ kol olarak çizmişse, bu resmen okuyucuyu aptal yerine koymaktır.-Biliyorsunuz Zoro ve Sanji daha yeni ''Korsanlar Kralı'nın Kanatları'' olarak adlandırıldı. Buna rağmen resmi olarak geçmese de Zoro'nun her zaman 2 numara olduğu ve yardımcı kaptan/sağ kol kılıfına uygun olduğu kuşkusuz, bunun altı çizilmiş. Ben kanat mevzusunun tamamen sembolik mana taşıdığını düşünüyorum zaten. Ayriyeten Bartolomeo ve muhtemelen OP dünyasının kalanı da Zoro'yu yardımcı kaptan olarak görüyor, bunu da biliyoruz.
Sanji suitin gücünü emmediki suitte öyle birşey yok bu meyve değil sonuçta, dikkat edersen Sanjinin güçleri Queen onun kemiklerini kırdığında aktif oluyor.Önce enma’nın güçlerini emecekse o zaman sanji’nin durumuna benzer.
Brook'un yanına Usopp,Nami falan gelirse o kısımda çok heyecanlı olur.Ama tek başına karşı koyamaz bu azmanlara yiğidimBölüm iyiydi. Sanji'nin kendisini kaybettiğini sanmıyorum. Oda yapıyor böyle şeyler. Kesin başka bir şey olmuştur 2 bölüme çıkar ortaya. Ancak Sanji'nin suiti patlatması hoşuma gitti. Gerek yok kardeşim suite falan bu adam boşuna Karabacak Sanji değil siyah pantolonuyla döver herkesi. Hele suitin güçlerini aldıysa daha da iyi.
Anladığım kadarıyla bu numaralardan birisi Yamato'yu takip ediyor. Teori vardı numaralar Yamato ile hapiste olan samurayları olabilir diye onu destekler nitelikte bir şey olabilir.
Brook muhtemelen dayak yiyecek. Bakalım cp0'ı kim durduracak. Ben hala Robin'in kaçırılmasının engelleneceğini düşünüyorum.
Ama Sanji Oden gibi, Roger nasıl Odeni Beyazsakalın tayfadan aldıysa Sanjiyide Luffy Zefften aldı. Yani Sanji aslında Zeffin veliahtı ve sağ koluydu ama Zeff Sanji rüyasının peşinden koşsun diye onu Luffye verdi.Kanat muhabetti yapılmasının ardından sağ kol, sol kol ayrımına bizim tayfayıda koyması, bir benim canımı sıktı heralde.Tayfada ki hiyerarşiyi belirlemede kaptan hiç bu toplara girmemişse eğer, Robin'in söylediklerimi etkili olur ? Yoksa tayfayla 1 gece bile geçirmemiş 3. şahısların mı ? Samimi olark söylüyorum isterse Sanji'ye tayfanın en önemsiz elemanı desin, yada en güçsüzü hiç önemi yok. Eğer çizdikleri en güçlü üyelerse sorun değil, ama Zoro'yu sağ kol olarak çizmişse, bu resmen okuyucuyu aptal yerine koymaktır.