Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy’le ilgili kısım olmasa bence daha iyi olurmuş. Artık tayfadakilerin kendi karakterleri çok geriye atılmaya başladı. “Luffy’nin sağ kolu”, “luffy’nin aşçısı” falan oldular sadece. Eski zoro ve sanjiyi özledim. Senin kişiliğine ters kardeşim işte. Luffy’nin ne önemi var kadın döv dese dövecek misin?

zoro’nun “elimde kılıçla öleyim” lafı yakında “dur son kez nur yüzlü kaptanımı göreyim de öyle öleyim” gibi bişey olursa şaşırmam.
Gayet normal bunların olması. Zoro Luffy için onca şey yaptı zaten.
 
Ben Sanji'nin kafa yapısını bir değiştirmesini isterdim ama anlaşılan kendisi istemiyor. Kostümü yok etmesi çok iyi ve yeterli bir hareketti bence daha fazla kardeşlerine benzememek için.
 
Sanji'nin suiti parçalanmasına ben şahsen üzüldüm. Tamam Power Rangers misali dönüşümler görmek pek hoş olmasada kostümün Sanji'ye katacağı çok fazla güç olduğunu düşünüyorum. King gibi biri Sanji'ye öyle bir saldırı yaptı ki Luffy bile çok feci bir saldırı yediğini fark etti. Saldırı sonrası Sanji kalkıp da kostümün bu kadar dayanıklı olmasından dolayı sinirlendi. Suit'in pelerini de tıpkı Diamante'nin pelerini gibi kalkan görevi görüyordu. Suit, görünmezlik sağlıyordu, fiziksel gücü artırdığı gibi saldırı hızını da bayağı artırmıştı. Page One ile animede bir iki dakika kadar kapışıyor ama mangada daha kısa sürüyor ve o kadar panel yoktu.

Fakat Gen uyanışında beni çok şaşırtan bir şey var o da Sanji'nin kardeşlerinden çok daha üst seviyede gen uyanışı sağlamış olması.

WCİ'de Big Mom Korsanları tarafından ihanete uğrayıp öldürülecekleri sahnede Germa 66'nın Suitleri yoktur ama hepsi kafasına dayanmış olan kurşunlar tarafından vurulup öleceklerdi. Sanji'nin gen uyanışından sonra Queen gibi bir canavarın kılıcını kırması başka seviye bir uyanış olduğuna kanıt değil mi? Kaldı ki Queen o kılıçlarla kaç savaş görmüştür. Bir çok düşman karşısında koka basıp karartmıştır. Yani o kılıcın kırılması normal bir olay değil. Üstüne birde kafasına bir sürü kurşun isabet etti yine de yaralanmadı, sadece "bu acıttı." dedi.

Bu bölümde de görünmez oldu. Queen şaşırdı yoksa bu da mı bilimin gücü diye. Yani 1.320 Milyar Beri'lik bir azman Kenbonshoku'da olsa olsa ne kadar kötü olabilir. Gözünün önünde kaybolan Sanji'yi göremedi. Acaba Sanji Suitin bütün yeteneklerini kendisine aktarmış olabilir mi?

Bir sonraki bölümde bununla ilgili bir şeyler görme ihtimalimiz yüksek.
 
Acaba Sanji’nin bu zihin bulanması yaşanmasının beşe diğer sebebi de Puding olabilir mi diye düşündüm hafızasının bir bölümünü silmişti belki geri kazanır.
 
Acaba Sanji’nin bu zihin bulanması yaşanmasının beşe diğer sebebi de Puding olabilir mi diye düşündüm hafızasının bir bölümünü silmişti belki geri kazanır.
Yeak hafızalık durum yok kaşları da şekil değiştirdi kardeşleri gibi oldu. Bariz genleri değiştiği için ruh ve duygu değişimini etkiledi falan fişman...
 
Big Mom da sanırım çok ufak çocukken bu gen uyanışını yaşamış olabilir.Malum onunda bedeni dıştan darbe almıyor.Sanji de büyük ihtimal Big Mom gibi olacak görünüyor.Hatta nasıl Big Mom eski günleri hatırlarken bu savunması gidiyorsa benzer şekilde Nami Robin yanında Sanji nin bu savunması gidebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık