Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimseyi öldürtmemesi serinin ciddiyetini bozuyor sanki hepimiz 10 yaşındayız gibi hissediyorum. Öyle bir manga takip ediyormuşuz hissine kapılıyorum son zamanlarda. Neyse bölüme gelecek olursak cp0 harekete geçti bakalım robini kaçıracaklar mı? Artık bazı karakterlerinde misyonunu tamamlaması lazım yoksa seri gerçekten zıvanadan çıkıyor. Law'ın yeteneği bence çok önceden ölen birini canlandırmıyordur herhalde yoksa ace'yi canlandırırlardı. Bence erken ölen birini tekrar hayata döndürüyordur anlık gibi bir şey yani. Ama seride kimse ölmüyor ki

Ya şimdi bölüm iyi falan tamam da ya Oda kanlı bir şeyler çizsene artık. Evet hepimiz farkındayız yeni nesil eski nesili devirecek ama hani şey mi yapsan biraz bizimkiler ezilse mi parça parça olsalar mı? Kan kusa kusa renk değiştirseler mi? Bence biz şunu demeliyiz bu arc bittiğinde "Evet bizimkiler artık oldular" Yonkou dehşetini gücünü tattılar ve o seviyeye geldiler" Ha tabii ileride nasıl bir savaş çizeceğini bilmiyoruz ama ben hala tatmin olmadım yani baksana Kid ile Law a yani... Big Mom a bak Allahım yarabbim...
kin desen... Hani bi laf varya "Öldürmeyen Allah öldürmez" diye hahahhaa o laf tam bu anlar için. Hadi be Oda vahşet çiz okuyuculara "Lan galiba deviremeyecekler" dedirt.

Ekleme:

Ha bide Luffy ve Kaido savaşında acayip şeyler olmalı. Luffy ölüp ölüp dirilmeli, düşüp düşüp kalkmalı ve o gözleri kanlar içinde "Seni devireceğim!" diye bakmalı savaş bitince de 1 ay yatar hahahaha Hep Lucci savaşı aklıma geliyor; o savaşta Luffy nin gözleri çok güçlüydü, kanlar içinde seni devireceğim diyen bir çift göz vardı.

Baya yazdım ya neler birikmiş içimde hahahaha

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık