Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir fikrim var !!!.:oleyo2:

Kanjuro ve Orochi denen 2 lanet herifin isimlerini kimse kullanmasın.(Yasak isim olsun, kullanana avatar cezası verilsin) Bölüm çıktığında da sadece baloncukları okur geçeriz.Böylelikle bu kötülüğe daha az maruz kalmış oluruz, hem eğleniriz, hemde anarşik bir eylem yapmış oluruz.Bir taşla 3-5 kuş birden ne dersiniz ?:fool:
 

Shimotsuki, Shusui'ye çok benzeyen kararmış bir kılıç kullanıyor.(Shusui'dir muhtemelen).Bence Sanji'de uyanışı gördük buna ek bir teknikle Queen'i bitirecek.(Siyah alev gibi) Zoro'nun uyanışı kral haki oldu aynı şekilde yeni bir teknik görürüz gibi.Bakalım belli olmaz .
Kara kılıç kullanmıyor. Haki kapladığı için kara. Ayrıca o kılıç gerçekten onun mu yoksa rasgele bir kılıç mı belli değil. Kaldı ki diğer kılıcı da ne değil.
 
Tek bölüme iki uyanış vermekle kalmayıp ikisinin de meyve gücü Linlin'i etkilemeye başlamış. Bu haki meyve gücünü engellemiyor muydu ? Sugar uyanış açsa yenilmez olur bu mantıkla..
Hala daha Linlin bu ikisini dövecek diye ümit ediyorum, aksi olursa amiralmiş yonkouymuş seride kalan tüm karakterlerin seviyesi çöp olur gözümde...
Hayır. Sadece belli sınıra kadar, belli özellikleri. Law Kaido'ya içten hasar verebildi.

Ama Oda bunun sistematiğini en başından oturmuş biçimde oturtsaydı keşke. Bu haliyle epey keyfi durmakta.
 
Uyanış yensinler diye mi verildi yoksa mom’ın karşısında varlık gösterebilsinler diye mi onu bölüm çıkınca anlarız.

Bu arada off panel’in gücüne şahit olmuş olduk. Gönül rahatlığıyla seri de tekrardan işe yarayacak, savaşacak kişilerin sağlam döneceklerini söyleyebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık