Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker yonkoların yenilmesini/yenilecek olmasını nasıl değerlendiriyorsun :confused:
Kid'in yaptığı bu yeni tekniğin zarar vermiş olması "ula yonko nasıl zarar görür" diyerek bunları gözümüzde çok mu büyüttük yoksa yeni neslin bu kadar güçlenmiş olması bize fazla geliyor da kabullenmekte mi zorlanıyoruz:confused:
Yonkoların ikinci adamları da amiralle aşık atabilecek kadar da güçlüler yani, falan filan:artiz:
 
BM'yi Kış indirecekse BM net olarak Kaido'dan güçsüz demektir. Ama bunları denk gibi gösterdi Oda bey. Yine mi kendiyle çelişecek yine mi fiyasko ?
Bencede bahar yada yaz neyse ama sonbahar kış indirse bende karşı çıkarım ? şaka bir yana kid' in luffy den güçsüz olduğunu pek düşünmüyorum ben . Zaten tanıtıldığı günden beri gözümüze gözümüze sokuyor oda ve ilk pacifista ile karşılaştıklarında law ve kid korsanları birlikte indirmişti oda böyle göndermeleri sever. Bu 3 kaptanı ne orada boşuna karşılaştırdı ne boşuna birlikte denizcilere savaşırdı nede şimdi kaidonun adasinda boşa karşılaştılar
 
Kid'in üzerinde durulmuş bir bölüm olacağını düşünüyorum Kid'in meyvesinin sadece Metalleri hareket ettirmek üzerine olduğunu düşünmüyorum ama böyle olsa bile yani Kid'in savaşma tarzı nesneleri hareket ettirmek ağırlıklı olsa bile bu nesne kontrolünü Shiki yada Issho kadar iyi yapmasını beklerim ama şuana kadar onlar kadar iyi yapabildiğini düşünmüyorum. Biliyorum Shiki ve Issho'nun kontrol edebildikleri şeyler daha fazla ama şuan bir savaş alanında silah deposu gibi bir kalede savaşıyor malzeme sıkıntısı artık çekmemesi lazım. Issho'nun ve Shiki'nin meyveleri farklı ama onlar nesneleri hareket ettirmeye başladığında alana hükmediyorlardı Kid henüz böyle bir şey başaramadı ve bu yeteneklerle böyle bir baskı kuran karakterler başka serilerde var örneğin Magneto.
 
Bu bölümden hiçbir beklentim yok çünkü Kidd,Raizo vs gram ilgimi çekmiyor sadece versuslarının bitmesi iyi olur ama oda bir bölümde öyle büyük bir vsyi sonlandırmaz diye düşünüyorum birkaç panel Luffy gösterirse çok güzel olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık