Abi aklımızla mı dalga geçiyorlar, Momo ile Luffy Kaido'ya yaklaşıyor, doruk noktası falan yazmış. Ne alaka o kaç bölüm önceydi?Yapma Montana, daha önce olmamış şeyler olacak. Birkaç saat önce yazdığım her şey olacak, perde kapanacak. :/
Yav belki daha da yaklaşıyorlar? Umudunu kaybetme, kapanacak perde.Abi aklımızla mı dalga geçiyorlar, Momo ile Luffy Kaido'ya yaklaşıyor, doruk noktası falan yazmış. Ne alaka o kaç bölüm önceydi?
Onlar ya, hepsi benziyor.Zoro daha ne kadar rezil olabilirsin olm sen.. herif kılıç ustalığı, onur gurur vs diye diye ailesini biçmeye başladı artık...
soldaki adamda baya benziyor ha :d
Nami’ye niye 1v1 cizsin diye dusunmeden edemiyorum. Elinde Zeus var, YC seviyesinin altindaki her karaktere zaten tek atacak potansiyele sahip su anda Nami.Numbers çöpleri Nami ve Usopp ile boş bölüm çizmek için birebir gibi. İki bölüm yemese bari onlara.
Keşke ama kalkacak gibi hissediyorum.Bu Big Meme hurdanın içinden kalkamasa keşke. Oda'nın ara sonrası yaptığı saçma ama en iyi şey olur bu.
Namiye 1vs1 çizemez bunun sebebi naminin güçlü olması değil aksine oradaki herhangi biri namiye tek atabilir evet saldırı olarak güçlü ama aşırı zayıf bir karakter kendini savunamaz, kezza usoppta öyle.Nami’ye niye 1v1 cizsin diye dusunmeden edemiyorum. Elinde Zeus var, YC seviyesinin altindaki her karaktere zaten tek atacak potansiyele sahip su anda Nami.