Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ushimaru'nun Ryokougyu çıkmasından daha iyi geldi bana. İradelerinden dolayı belki başarılı onlar da çıkmış olabilir. Dram konusunda ise emin değilim ya. Bağlayacağı yere göre değişebilir. Ushimaru Zoro'yu falan kendi gözünden görüp öyle ölür belki.
Kaido ve Big Mom gösteriş meraklısı. Eğer deneyleri başarılı olsa biliyor olurduk bunu.
Gereksiz dram dememim sebebi şu: 100 küsur bölümdür Wano'luların dramını okuyoruz. Kötü demiyorum ama durum bu. Eğer olay Ushimaru'ya dönerse direkt olarak Zoro da dahil olacak. İçinde Zoro'nun olduğu ve Ushimaru'nun üzerinde deney yapıldığı bir hikaye yazarsa Oda, ne Wano'nun kapılarını umursar genel okuyucu ne de Oden'in yiğitliğini. Bu hikaye arc'a katkı sağlamaktan çok zarar verir gibime geliyor. Ayrıca devlerden hiçbiri Ushimaru'ya benzemiyor. Diğer 2 samuraya benziyorlar.
 
Yanlış anlama ama bence bir uyanışta senin açman lazım :flaugh: ben artık deli oğlandan ümidi kestim. Luffy için çizilmesi gereken öylesine bir rakipti, öylesine güç artışı aldı, öylesine sırıttı bitti gitti. Yonko yenerse bile öylesine yenmiş olacak. Öyle işte :flaugh:
Kanka karakteri sevmeyebilirsin de sen sevmiyorsun diye öylesine karakter olmuyor ki. Bu nasıl yorum la :hhh:
 
luffy uyanış açmadan diğer karakterlerin uyanışlarını fazla göstermiyor. bu demek değil ki diğerlerinde uyanış yok. üç hakide de böyle oldu, önce bir iki karakterde gördük nasıl bir güçmüş diye, sonra bizim tayfa kullanmaya başladı, sonra bir baktık, aslında herkeste varmış. uyanışta öyle, 10 yıldan fazla süre meyvesini kullanan herkesin uyanışı yapabiliyor olması lazım. uyanışında tek çeşidi olduğunu sanmıyorum. 3-4 farklı şekilde, seviyede kullanımları olacaktır. biz sadece luffy ve çevresindekilerin meyvelerinin detaylı kullanımlarını göreceğiz diye düşünüyorum.
 
Bu Numbers denen devler Onigashima'nın Wano'ya düşeceği sırada Momonosuke'nin alev bulutlarına ek olarak kaba kuvvetle destek olacaklar bence.
 
Fark ettiğim küçük bir detayı sizinle paylaşayım.
Pacifista çakmasıymışçasına kocaman açtığı ağzından çıkan dumandan anlaşılacağı üzere Kaidou, Bolo Breath saldırısını ateşlemiş. Luffy de Gelişmiş Silahlanma Hakisi kullanımı ile buna karşılık vermiş. İçten hasar vermenin bir alt seviyesi olan, Haki'ni vücudundan dışarı salıp görünmez bir bariyer oluşturduğun kullanım yani. V1 Silahlanma demeyi kolay buluyorum. Hatta Yamato, Kaidou ve BM'de gördüğümüz üzere defansif değil ofansif olarak da kullanılabiliyor bu.

Luffy G4'teyken Bolo Breath saldırısını doğrudan yiyip bana işlemez, cesaretim var diyordu hatırlarsanız şimdi de base halinde Gelişmiş Haki ile bloke ediyor. Aslında hoş detay, ama Luffy'nin base halinde hibrit Kaidou ile dövüşebilmesine hala çok gıcık kapıyorum.

Kısacası Luffy'nin yaptığı, şu sahne ile tamamen aynı:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık