Belli olmaz tabi ama sanmıyorum. Law'ın aklını okuması zor. Yani bilinen istediği D.'yi öğrenmek var. Belki başka amaçları da vardır. Ben Luffy-Law-Kid üçlüsünü yeni dünyada sonuna kadar götüreceğini düşünüyorum. Ciddi ölümler olursa da son savaşta olur.Aslında şöyle düşün Oda herkesi öldürmüyor,yani Law sıradan biri değil demek olur bu ölürse,şanli bir ölümü olacaktır.
Bilerek dimi bu. Bilerek bilerek sen var ya sen. Yapma yanarız. Law adı altında forum enerjimi tüketiyor zaten. Böyle şeylere giremem, yazanı söyledim sadece.Önce senden başlayayım dedi diye Law>Kid mi demek istiyorsun algının kokusunu alırım.
Hiç alakası yok Katakuri'nin 12 Saat boyunca olan mücadelesine bak hep haki ve meyve ağırlıklı dövüşüyor. Bu kadar haki ağırlıklı dövüşen biri yoktur. Law ile Katakuri arasında bayağı bir haki seviye miktarı var. Ne alakası var Ope Ope'nin gücünün dengesizliğiyle. Law'ın Haki seviyesi çok yüksek olmadığı için çabuk yoruluyor.Law'un meyvesi normalde bile muazzam enerji tüketiyor. Yani Kata'nın durumuyla alakası yok. Ope Ope no Mi'nin gücü çok dengesiz olduğundan böyle sınırlandırıyor mangaka, şimdi kumandan ve üstü hangi adamı getirsen 10 saat hakiyle savaşır zaten. Kata dövüş ortasında şekerleme keyfi de yaptı üstelik. Doffy gibi uyanışının tek seferlik olmaması yonkou seviyesi yapmaz direkt adamı ama potansiyelli olduğu bariz..
Kızıl saç korsanlarıyla dövüşmüş,koca ana korsanlarıylada dövüşmüş.Kaido ile dövüşmüş adamın başına gelmeyen kalmamış.Yendiğini söylemiyor, yaraladığını söylüyor.
Teach.Kızıl saç korsanlarıyla dövüşmüş,koca ana korsanlarıylada dövüşmüş.Kaido ile dövüşmüş adamın başına gelmeyen kalmamış.
Peki gençlik ameliyatı olayı için ne diyorsun ?Belli olmaz tabi ama sanmıyorum. Law'ın aklını okuması zor. Yani bilinen istediği D.'yi öğrenmek var. Belki başka amaçları da vardır. Ben Luffy-Law-Kid üçlüsünü yeni dünyada sonuna kadar götüreceğini düşünüyorum. Ciddi ölümler olursa da son savaşta olur.
Bilerek dimi bu. Bilerek bilerek sen var ya sen. Yapma yanarız. Law adı altında forum enerjimi tüketiyor zaten. Böyle şeylere giremem, yazanı söyledim sadece.
ve AkainuTeach.
Kullandığın kelimelere bakılınca kıyasıya bir mücadele olmuş hissiyatı veriyor. Savaşmayı denemiş başaramamış, ağır yenilgi almış birisi bu. Luffy vs Katakuri dövüşü savaş olarak nitelenebilir ama Kid Kaido ile savaşmamış ve ya diğer yonkoluarla.Kızıl saç korsanlarıyla dövüşmüş,koca ana korsanlarıylada dövüşmüş.Kaido ile dövüşmüş adamın başına gelmeyen kalmamış.