O zaman Zoro fanları direk bu forumu terk etsinler yani azıcık yüzleri ve utanmaları kaldıysa.En en çok zoro o suiti giyerse ne olur diye düşünüyorum
O zaman Zoro fanları direk bu forumu terk etsinler yani azıcık yüzleri ve utanmaları kaldıysa.En en çok zoro o suiti giyerse ne olur diye düşünüyorum
Şonen nedir, ne değildir bir bakıver hocam.
Eee bunlar Roger tayfası olmuş. Go, partner !! falan diyorlar birbirine.HayddiiiiiKid reis akacak Allah'ın izniyle ?
Elleri ovuşturdum bekliyorum. Şimdiye kadar Big Mom düşer mi düşmez mi emin olamıyordum ama bu bölüm bence Big Mom'ın düşeceği kesinleşti. Sevene hayırlı olsun, sevmeyene geçmiş olsun.Eee bunlar Roger tayfası olmuş. Go, partner !! falan diyorlar birbirine.Hayddiiiii
Son savaş Kid vs Luffy mi olacak yoksa ?Elleri ovuşturdum bekliyorum. Şimdiye kadar Big Mom düşer mi düşmez mi emin olamıyordum ama bu bölüm bence Big Mom'ın düşeceği kesinleşti. Sevene hayırlı olsun, sevmeyene geçmiş olsun.
Son dövüş mü olur bilmem ama ileride ikisi çarpışacak, o gök yarılması gelecek usta.Son savaş Kid vs Luffy mi olacak yoksa ?
Yumruk tokuştursalar Kid'in eli kırılırSon dövüş mü olur bilmem ama ileride ikisi çarpışacak, o gök yarılması gelecek usta.
Ah canım vah canım biraz sabret size ben zamanı gelince ne capsler yapcam xd.Yumruk tokuştursalar Kid'in eli kırılır