Futbolda hakeme rağmen kazanmak diye bir deyim var. Kid reis Oda'ya rağmen Oda-Hawkins-Big Mom üçlüsünü yenecekValla benim aldığım tek sinyal dayağa devam edeceğinin sinyaliydi. Artık bilemeyeceğim.. :d
Futbolda hakeme rağmen kazanmak diye bir deyim var. Kid reis Oda'ya rağmen Oda-Hawkins-Big Mom üçlüsünü yenecekValla benim aldığım tek sinyal dayağa devam edeceğinin sinyaliydi. Artık bilemeyeceğim.. :d
One Piece bir futbol maçı olsaydı Oda hakem değil, Allah olurdu, ve bu durumda kimse Oda'ya rağmen bir iş yapamaz. En fazla Kid Oda torpili ile Big Mom'u yener, onu da sanmıyorum ama... :dFutbolda hakeme rağmen kazanmak diye bir deyim var. Kid reis Oda'ya rağmen Oda-Hawkins-Big Mom üçlüsünü yenecek
Ne torpilmiş arkadaş, kol gider, türlü türlü handikaplar yedirir. Sorarsan torpil he, pışşşıkk.One Piece bir futbol maçı olsaydı Oda hakem değil, Allah olurdu, ve bu durumda kimse Oda'ya rağmen bir iş yapamaz. En fazla Kid Oda torpili ile Big Mom'u yener, onu da sanmıyorum ama... :d
O handikaplara rağmen yenerse torpil oluyor işte..Ne torpilmiş arkadaş, kol gider, türlü türlü handikaplar yedirir. Sorarsan torpil he, pışşşıkk.
Ulan desene Montana büyük adamsın bari bundan sonra yolu seninle yürüyüm de bari son seneler şu OP'da yüzüm gülsün...
Çatıda Kaido'yla kapışmasıyla mı bu izlenime vardın. O zaman Raizo Onigashima fatihidir. Ne yaptı da Zoro'yu zirve görüyorsun. Sanji, Momo'ya kurtararak savaşı kazanmanın yolunu açtı peki Zoro ne yaptı hiçbir şey. King'i yenerse iş yapmış sayarız ama Kaido'ya hasar vermekse onu Akazaya Dokuzlusu da yaptı Enma'sız.
Kim demişse yalan söylemiş.Sağ kol, kaptan yenemez taam mı.
Merak ettiğim asıl konu nereden heyecan yaptığım kanısına vardınBen gayet sakinim, emmine dayina küfür etmisim gibi heyecan yapan sensin
Sanji > Killer > Kidd > ZoroKiller > Kidd