Yalnız şaka maka Killer bu kadar parlatması Kid’i hazırladığının habercisi.İyi algı yaptı Heat dışındaki adamlarına da dikkat etmeye başladım.Kanka Kid Dof'u alır be, Big Mom'u yedikten sonra zaten Dof falan dişinin kovuğuna gitmez üzgünüm xd
Yalnız şaka maka Killer bu kadar parlatması Kid’i hazırladığının habercisi.İyi algı yaptı Heat dışındaki adamlarına da dikkat etmeye başladım.Kanka Kid Dof'u alır be, Big Mom'u yedikten sonra zaten Dof falan dişinin kovuğuna gitmez üzgünüm xd
Killer sürpriz at olur ya, o işte. Kimsenin beklemediği anda açıldı gitti. Ama eski konuları kurcalarken fark ettim, bazı Zoro fanları Killer'i güçlü beklemişler kılıççı diye. Kılıççı totemi bu sefer tuttuYalnız şaka maka Killer bu kadar parlatması Kid’i hazırladığının habercisi.İyi algı yaptı Heat dışındaki adamlarına da dikkat etmeye başladım.
Keke yeni video başlığını Big Mom gidici falan yap lütfen yav insanlar kabullenmiyor hala.Kid çok havalı lan
Thumbnail'in ismi Bay Bay Big Mom ya da "Big Mom Düşecek!" olacak. Ben yüzde yüz eminim düşeceğine bu saatten sonraKeke yeni video başlığını Big Mom gidici falan yap lütfen yav insanlar kabullenmiyor hala.
Sanji onun silahıbı kırabilecek durumda şu an. xd Birçok sebep var. xdDoflamingo kol almak için şekilden şekile giriyordu Killer kesti geçti. Killer > Sanji olmaması ićin sebep yok. Kid korsanları gümbür gümbür geliyor.
Gercek gen uyanisj bu degil kardesimKardeşleri gerçek möslüman değil yani genlerle doğdukları halde ? Serin hikaye...
Sonra naruto çıkar kulak memesi adam sende gençliğimi görüyorum naruto bende hokage olmak istiyordum ama vanoda hokage yok der imana gelir lanet olsun böyle ninjalığa der ve kulakmemelerini keserek ninjalığı bırakır konohaya yerleşerek küçük bir ramen dükkanı açar adını dattebayo koyar . Bir efsane böyle biterRaizo katon attıktan sonra fuku fukubun öldürdüğünü zannedip devam eder yürümeye.
Arkadan boğuk bir ses duyulur:
-Genjutsumda olduğunu farkedemedin mi hala...
Fuku fukunun cesedi kargalara dönüşüp yok olur...
Hawkins çöpünü pataklamaya benzemez Sanji adamı pert eder gitsin Jinbei ile savaşsın onun dengi olur ancakDoflamingo kol almak için şekilden şekile giriyordu Killer kesti geçti. Killer > Sanji olmaması ićin sebep yok. Kid korsanları gümbür gümbür geliyor.