Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin misin? Ondan sonra Sanji için konuşurken hiç değişmemiş gibi duruyordu. Ama Luffy'e Sanji'nin iyi ama ona göre kötü özelliklerini söylediği konuşmadan sonra değişmiştir diyorum.
Bir dahaki karşılaşmalarında düşüncesinin değiştiğini daha açık göreceğiz bence, kendisi de itiraf edecek her şeyi. Şahsen Germa konusunun kapanmadığını ve kardeşlerinin bir şekilde tekrar duygularını kazanması için judge'ın yeni bir çalışma yapacağını düşünüyorum.

(...Vinsmoke ailesi Big Mom Korsanları tarafından kuşatıldığında ve silahları veya etkili zırhları olmadan silah zoruyla dizginlenen değiştirilmiş kardeşler, misilleme yapmak, savunmak veya çıkmazlarından kaçmak için hiçbir araçları olmadığı için yapacakları bir şey olmadığını çabucak değerlendirdiler; aile basitçe kaybetmişti ve bu yüzden orada umursamadan oturdular, yenilgiyi ve ölümü kayıtsızca kabul ettiler. Üçlü, ne kadar kötü aldatıldıkları hakkında şaka yaptılar; ve kendisinin ve çocuklarının yaklaşan ölümüne daha doğal olarak üzülen babaları yalvarmaya ve ağlamaya başladığında, her zamanki saygılarının aksine onu soğuk bir şekilde başarısız olarak gördüler. Kendi sevgili babalarının duyguları bile bu korkunç durumda onlar için önemli değildi. Genetik mühendisliğindeki bu kusurlu tasarıma tanık olan Yargıç, sonunda umutsuzca kendilerinde bir sorun olduğunu düşündü.)
Fandom wikiden alıntı. Kendisi de fark etti ama her şeyi itiraf etmemesi başka bir mesele...

Son düzenleme:
Hawkins adamdır. Dövüşürken aklını kullanabilen nadir OP karakterlerinden. Adam gücünü kullanıyor diye denilmeyen kalmamış. Keşke Killer için harcanmasaydı.

Ben uzun süredir mangadan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyordum. Ta ki şu haftaya kadar. Neyse çekilecek artık bu vs.ler.

Umursamadığım Killer vs. Hawkins bitti sanırım bu hafta.
Haftaya şu zurnacı Apoo'yu göndersin. Sonra da lütfen ninjalar aradan çıksın.

Bi çatıya, bir Zoro Sanjiye bakıyorum, bir de bunlara. Nike vs. Nixe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık