Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Wano, bu ikilinin dövüşü için yazılmış bir ark. Boşuna Kaido vs. Luffy, Koca Ana vs. Kid gibi önemsiz dövüşler beklemeyin.
Naruto geldi aklıma,efsane bir dövüş olacaktır.xd

Killer'in Hawkins'i ezeceği çok barizdi.

Killer'i bir komutan karşısında görmek lazım övmek için.

Hawkins uçan altılı seviyesi bile olmayabilir.
 
2 Yonkou düşmeyecek zaten yüksek ihtimal biri düşecek sadece... 2 yonkou'nun burada bu kişilerle düşmesi serinin itibarını hepten yıkar atar geçer...
One Piece biter yani benim gözümde...

Star TV de yayınlandığı günden beri takip ediyorum valla geçmiş güzel günlere bakar mutlu olur seriye veda ederim...
 
Savaş kızışmış bu Queen hala saçma hareketler peşinde. İlla kendini dövdürtecek. Bu troll karakteri görmek artık savaş seyrini daha da düşürüyor. BM zaten yonkou seviyesinde bir troll. Yav bu seriye ne oldu böyle, resmen ilk bölümlerde ki don krieg vs Luffy dövüşü bunların hepsine bin çeker.
 
Sanji, Black Maria'nın eline düştüğünde Kenbonshoku'suyla tehlikedeki bir kadını hissetti ve oradan uzaklaşmıştı, tabi KF'nin bütün üyeleri olmasa da çoğunluğu bunu sapıklığına yormuştu. Hatta Luffy'de kıskanıp Kenbonshoku'mu geliştirmem gerekiyor demişti. Şimdi düşününce genleri uyanmaya başladığı için mi haki konusundaki gözlemi daha da gelişmişti acaba? O zaman bu gen uyanışında beden sertliği dışında başka yeteneklerde olabilir mi?
Dolaylı etkisi olur. Panik ve korku gibi duyguları bastırırsa k.haki için gerekli odak dağılmaz. Bazı duygu kayıpları iyi olur aslında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık