Ben de sanıyorum ki Hawkins yenilince Kid de yenilecek baş ağrısıyla kurtulması üzdü
Düzelttim hacım.Piyonların panelleri geçsin de asıl dövüşe gelelim. Sanji vs Queen.
Kostüm muhtemelen her Vinsmoke’un bedeni ile özel uymlu. Kanıt olarak Sanji’nin kostümü 2. kez giydikten sonra vücudunun garipleşip gen uyandırmasını verebiliriz.Judge başarılı olduğuna göre Sanji'nin 3 numaralı kola kutusuna ihtiyacı kalmamıştır herhalde...
Başka biri giyebiliyor mu bu kostümü ? Örneğin Nami giyebilir mi ?
Kid’in daha meyve uyandırması lazım. Belki baş ağrısı tetiklenmesine yardımcı olur.Ben de sanıyorum ki Hawkins yenilince Kid de yenilecek baş ağrısıyla kurtulması üzdü
Geçen hafta dolmuş karizma barının ulitisini kullandı adam napsın, yeniden ulti açması birkaç bölüm alabilir.Queen:
Sanji: psikolojik sorunlarim var benim.. bi tek sana karşı değil herkese böyleyim.. ailemle kötüyüz... bilmediğin seyler var...
Daha haki basamıyor, ne meyve uyandırması. Daha çok yolu var hurdacının Çoooook. Luffy ve Zoro ile kıyaslamayın, nerden kral hakisini almış bilmiyorum ama potansiyeli yok. Güzelim meyveyi kullanamıyor. Basiretsiz. İlk gördüğümde heyecanlandırmıştı beni, çok kızgınım.?Kid’in daha meyve uyandırması lazım. Belki baş ağrısı tetiklenmesine yardımcı olur.