Gelmişken Zoro'nun kulağını da çeker bi ufak.Shanks geliyosa denizcileri durdurmaya geliyodur başka bişey beklemyin oda off screen olur
Baktım siz ve montana atmamış, ilkin ben atayım dedim. Eski formunuzda değil misiniz yoksa? Neyse ben siliyorum. Buralar sizin uzmanlık alanınızÇok bekledik ama buna değecek:
En güçlü zoanı da yemeye göz koymuş Karasakal'ı durdurmaya geliyor kralımın manevi oğlu.Shanks geliyosa denizcileri durdurmaya geliyodur başka bişey beklemyin oda off screen olur
Zoro...Shanks'ın kolunu kabettiği bölüm luffy ona ağlıyor biri kolunu kaybedio galiba.
Sanji için kötü bişey, Zoro olsa beni pek ilgilendirmez Zaten kullanıyo Sanji okama tekniklerini ama değiştirerek. Bon clayin o yazın hatıraları tekniği mesela cehennem hatıraları olmuş, ganmen spectrum kızartma tavası spectrum olmuş. Bu iki okmadan başkasınında zaten bi tekniğini görmedik ki buda Odanın bu işi o kadar sallamadığını yada Ivanın tekniklerinin yeterli olduğunu gösteriyor heralde.Mutlu olmak derken? Eğer Okama kenpo'yu kullanmak Sanji'yi güçlendirecekse kullanmalı o teknikleri. 2 sene o adada kalıp okama olmadıysa daha da okama olmaz zaten. Ayrıca okama olmak kötü bir şey mi? Başka bir karakterin fanı veya Sanji düşmanı mı sandınız beni bilmiyorum ama muhatabınız ben değilim.
Estağfrullah niye sildin?Baktım siz ve montana atmamış, ilkin ben atayım dedim. Eski formunuzda değil misiniz yoksa? Neyse ben siliyorum. Buralar sizin uzmanlık alanınız
Bence değil ama bunu tartışmayacağım. Bu seride güçlendirmenin en önemli göstergelerinden biri flashback. Nami'nin aldığı iklim aygıtı güçlendirmesi için bile flashback çizmiş bir adam Eiichiro Oda. Zoro ve Luffy için çizdi. Sanji için de çizecektir. Henüz 2 yıllık eğitime dair haki kullanmayı öğrenmesi dışında bir şey görmedik bence. Bu arada, sadece Sanji için değil, Zoro için de bir flashback gelecektir ve gelmelidir.Sanji için kötü bişey, Zoro olsa beni pek ilgilendirmez Zaten kullanıyo Sanji okama tekniklerini ama değiştirerek. Bon clayin o yazın hatıraları tekniği mesela cehennem hatıraları olmuş, ganmen spectrum kızartma tavası spectrum olmuş. Bu iki okmadan başkasınında zaten bi tekniğini görmedik ki buda Odanın bu işi o kadar sallamadığını yada Ivanın tekniklerinin yeterli olduğunu gösteriyor heralde.
Şakanın makbul olanı, bir kez yapılmasıdır. Önce ben yaptım evet ama 20-30 saniye farkla. Sizlerin alanı buEstağfrullah niye sildin?