Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen surprises, but he knows Sanji's trick.
- When he was in MADS, he helped Judge about Lineage Factor.
Son zamanda atılanları ben de Nepalli atıyor sanıyordum. Hakikaten spoiler'mış.

Queen'in, Sanji'nin olayını biliyor olması, Sanji'nin aldığı bu güçlendirmenin Queen'i indirmeye yetmeyeceğini düşündürttü bana. Sanji'nin Queen'i yenmesi için bizim görmediğimiz, Queen'in de bilmediği bir teknik kullanacağına yordum bunu.

Okamalardan eğitim alan Sanji'nin okamalardan hoşlanmadığını biliyoruz ama ailesinden de hoşlanmıyordu:cool::cool:

1-2 bölüm sonra Sanji'nin daha güçlü tekmeler atabileceğini ama okama stilinde dövüşmek istemediğinden atmadığını öğreniriz. Gen uyanışı Queen'i indirmeye yetmez ya da ne bileyim Robin saldırıya uğrar bir şeyler olur ve Sanji Queen'i indirmek için hiç sevmediği okamaların tekniğini kullanır.

Son zamanda atılanları ben de Nepalli atıyor sanıyordum. Hakikaten spoiler'mış.

Queen'in, Sanji'nin olayını biliyor olması, Sanji'nin aldığı bu güçlendirmenin Queen'i indirmeye yetmeyeceğini düşündürttü bana. Sanji'nin Queen'i yenmesi için bizim görmediğimiz, Queen'in de bilmediği bir teknik kullanacağına yordum bunu.

Okamalardan eğitim alan Sanji'nin okamalardan hoşlanmadığını biliyoruz ama ailesinden de hoşlanmıyordu:cool::cool:

1-2 bölüm sonra Sanji'nin daha güçlü tekmeler atabileceğini ama okama stilinde dövüşmek istemediğinden atmadığını öğreniriz. Gen uyanışı Queen'i indirmeye yetmez ya da ne bileyim Robin saldırıya uğrar bir şeyler olur ve Sanji Queen'i indirmek için hiç sevmediği okamaların tekniğini kullanır.
Amma meraklıymışınız Sanjiyi Okama yapmaya be yuh artık, ne yani siz mutlu olun diye adam Okamamı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık