Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji bu güce ulaşmamak için her türlü acıyı çekmişken nasıl bir "emek"ten bahsediyoruz ki ben onu anlamadım?
Küçüklüğünde geçirdiği acılar yetmedi mi karakterin?
Büyüdüğünde de sadece 1 sezon boyunca geçirdiği olayları abartmıyorum One Piece evreninde bir karakter bile geçirmemiştir, hiç kimse Sanji kadar büyük ikilemde kalmamıştır.
Şu an olacak her güçlenmeyi gökten gelen bir güçlenme olarak görmüyorum. Bunun yaklaşık bir ömür boyu verilmiş bir savaşı var çünkü. Tek önemli nokta bu savaşı kaybeden taraf Sanji oluyor.
Keyfinden mi giydi Suiti Sanji?
İlk planı bozmamak ve masum insanların hayatını kurtarmak için Page One'a karşı giydi.
Sonra da momo'yu kurtarmak için.

He hamamdaki olayı anlatacak kişiler gelmeden o sahneyi Eiichiro Oda bile saymıyor artık :D
Boş şeyler yazıyorsun capori. Geçmişte çekilen acıyla genetik uyanışın ne ilgisi var ? Sanki Judge çocuklarının genleriyle oynadığı için çocuklar her gün kas, eklem ağrısı çekip korkunç baş ağrılarıyla mı yaşadı bugüne kadar ? Boommmboş bahaneler.
 
Eveeeeeeeeeeeeeeeet Germa Sanji hayırlı olsun hade bakalım :D
İstemem yan cebime koycuları da buraya alalım:p:p
 
Sanji tam bir sansasyon adamı.
En başta "Ben güçlenmek için onların bilimini de, teknolojisini de istemiyorum" diye beyanda bulundu. Genler neyse, kendi elinde olan bir şey değil, fakat kostüm tamamen kendi inisiyatifinde olan bir şeydi. "Ben bunu kullanmam" dediği zaman kaldırıp atması lazımdı, ama atmayıp kullandı. Şimdi de bu hareketi tayfa için yaptığı yönünde normalleştirilmeye çalışılıyor. Ancak olayın asıl koptuğu nokta, kostümü giymesi değil, ilk etapta ondan kurtulmamış olması.
WCI Arc boyunca ailesinden dert yanan Sanji'nin, bu teneke kutuyu bulur bulmaz okyanusa atması gerektiğini söylüyorsunuz farkındayım ama eğer oyunun birinci sahnesinde duvarda asılı bir silah varsa, sonraki sahnede o silah mutlaka patlar(Çehov) sözü misali, bu suiti gördüğümüzde Sanji'nin bunu daha sonra giyeceğinden emindim ben.
Muhtemelen bu sahneleri biliyorsunuzdur ama suiti giymesinin sebebini böyle açıklıyor Sanji(930/931).

Asıl soru neden okyanusa atmadı? Pek çoklarına göre Sanji'nin karakterin olumlu yönde geliştiğine kanıt bu olay. Nefretinin esiri oldu, ailesini tamamen reddetmek istedi fakat sonra rasyonel ve/veya pragmatist davranma kararı aldı vs denecektir ama bu niyet okumaya girer ve ben bu düşünceye katılmıyorum. Bunu Oda açıklamalı. Karakter tutarlı davranmadı.

Bence bu olayın sebebi Sanji-Zoro denkliği. Biri nihai düşmanının önünde diz çöker, diğeri nefret ettiği insan sayesinde hayatta kalır ve güçlenir. Skor 1-1. Fanlar da tartışsın. Sanji suiti giydi ama Zoro da şunu şunu yapmıştı.
Seri, hikayenin ilerleyişi açısından Onigashima gibi. Düşmesi gerekiyor ama bir şekilde tutunacak. Bu da o sahnelerden biri. Şimdiden 95 sayfa konuştuk ve çoğu bu olay hakkında. Ucuza kaçıyor Oda.
 
Sanji'nin kostüm giymesi ile zoro'nun mihawkın önünde eğilmesinin mantığı aynı. Fakat yine de böyle işlenmemeliydi. Karakter hakkında hiçbir şey anlatmayıp bu meseleler hakkında en ufak ipucu vermeden bir anda kostüm giyindim ahan da bir şeyler oluyor ama farkında değildim ayağı hiç hoş değil. Hatta bok gibi.
Sanjiyi eğiten ivankovu ciddiye alamıyorum çok troll karakter gibi şimdi sanjiyi nasıl eğitti anlamadık. Kenponun K sini görmedik bile. Bu arada Kenpo çin dövüş sanatları olsa gerek ama sanjide böyle bir şey hiç görmedik 2 yıl ne öğrendi bu ivankovdan, nasıl gelişti bende merak ediyorum.
Bu gen power-up'a ihtiyacı vardı sanjinin.
 

Üye silindi 7459

Boş şeyler yazıyorsun capori. Geçmişte çekilen acıyla genetik uyanışın ne ilgisi var ? Sanki Judge çocuklarının genleriyle oynadığı için çocuklar her gün kas, eklem ağrısı çekip korkunç baş ağrılarıyla mı yaşadı bugüne kadar ? Boommmboş bahaneler.
Geçmişte tam olarak neyden ötürü acı çekti acaba?
Genetik uyanışını başaramadığı için çekmedi mi?
Babası sırf geni yok diye onu hor görüp küçük bir çocukken parmakların ardına atmadı mı?
Ağlaya ağlaya kaçmadı mı Judge'tan?
Ölesiye dayak yemedi mi kardeşlerinden? Sırf utanç kaynağı olduğu için ölü gösterilmedi mi?
Kendi öz babası tarafından ret yemedi mi?
Tek acı 2001 defa yenilginin ardından ağza alınan bir kılıç sanıyorsan yanılıyorsun DnS :D
Sanji, Zoro'dan ve tayfanın BAZI geri kalan insanlarından daha büyük acılar çekti çocukken. Bunu farkedip farketmemek de sana kalmış şahsen.
 
Şeytan meyveleri kendilerini yiyenin vücudunu gen modifikasyonu ile değiştiriyır olabilir. Sanji yüzemezse şaşırmam.
 
Bölümün en iyi kısmı denilecek kadar ne oluyor olabilir ki nasıl bir benzerlik gösterilecek, joy boy kafası biri mi çıkacak ? Kafamda deli sorular.
 
Hata Sanji'de değil ki Luffy ile Chopper'da. Bıraksalardıda atsaydı denize, niye karışıyorsunuz ki .S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık