Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gen olayı işini keşke ivankov ile çözdürseydi oda. Tıpkı Zoro gibi güçlenmek ve faydalı olmak için yapmak istemediği bir şey için özellikle çok çalıştığını görseydik. Yani daha boktan nasıl işlenirdi bu ben çok merak ediyorum açıkçası. Ha bir de at hırsızı lucciyi gördük. Keşke onigashima şunun kafasına düşse de hiç kimse görmeden ortadan kaybolsa
 
Karakterlerin tamamı tank, denk getirdiği saldırıyı da gördük (bence son attığı saldırıyı da denk getirdi), Killer o saldırı ile tek yemişti adam bana mısın demedi.

Zoro'nun saldırı gücü daha yükse bence o yüzden Zoro'nun saldırılarından etkilenmeyen bir sıfır önde, Sanji de güzel vurdu bu bölüm ama hala saldırı gücü olarak ikna edici bir seviyede değil.
Zoro zaten kılıç kullandığı için teknik olarak daha güçlü saldırılar yapıyor. Ona bir şey demiyorum. Ama bana Queen dayanıklıkli ama yavaş. Kingde hızlı ama daha az dayanıklı geldi.
 
Şimdi Sanji'nin p.up şu şekil. Mesela bir araba alırsın bunun gitmesini beklersin değil mi? 20 sene sonra gideceğini bilerek almazsın. Judge bunun genleriyle oynamış bütün kardeşler de iş görürürken bu fabrika hatası gibi kalmış. Yani en başından Sanji zaten bu dayanıklıkla tasarlanmış ama bahtsız bedevi Sanji'nin 20 yıl sonra uyanıyor bu genleri. 10 yaşında da bu genlere sahip olabilirdi. Oda anladı ben bunu daha önce verirsem bu Sanji inanılmaz bir seviye olacak, en iyisi beklemek dedi... Zoro, Queen'nin o son saldırısını yese ne olurdu? Ölürdü... Beyinsiz kamazo bile soktu kılıcı. Mesela Luffy haki kaplamasına rağmen Hody ısırdığı zaman aklını alıyordu Luffy'nin. Sizce hangisi güçlüdür Queen'nin kılıcı mı Hody'nin ısırığı mı? Şu an Sanji inanılmaz bir seviyeye çıktı bence ki bu daha başlangıç. Saldırı gücü olarak da yeni bir şeyler uyandıracak o zaman asıl şov başlayacak.
 
Zoro bütün yediği saldırıları ilaç etkisi ile kat kat yedikten sonra ortalığı toz dumana katsın da o zaman görün siz dayanıklılık nedir.:at:
Zoronun sıfır savunma ile hibrit form king'den kılıç yemesini ve " hım bana birşeymi vurdu" diye tepki vermesini bekliyoruz o zaman :)
artık olay değişti malesef oda'ya rağmen hemde

Ama ne yaparsın bazısı genetiği ile yapısı gereği direk iyileşir bazısı ise ultra içten yanmalı attan patlamalı anında vücudu iyileştiren sıvı ile ayakta kalmaya çalışır. Savaşta işler değişiyor gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık