Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King daha dayanıklı gibi duruyor bence.

Çünkü Zoro saldırı gücü olarak daha iyi buna rağmen yaptığı iki saldırıyı isabet ettirdi yine de bir şey olmadı King'e. Maskesinin ufak bir kısmı gitti sadece.
Hiç katılmıyorum. Zoro muhtemlem bir yada 2 sağlam vuruşla düşürür King'i. Kafasına yaptığı saldırıyı denk getiremedi tam. Sanji kaç kere vurdu Queen'e herhalde bir 7-8 kere vurmuştur. Herif kendine 2 tane füze gönderiyor sonrada kalkıyor ya. :D Bence Queen Kaido gibi tank. Baya dayanıklı göründü bana. Gibi dedim Kaido kadar dayanıklıdır demedim ha baştan söyliyim de. :D
 
Ben tam anlamadım bu gen uyanışını şimdi sanji'nin derisinin altı bir nevi teneke kutu gibi bükülüyor sonra teneke kutu geri düzeliyor gibi mi yenilenme özelliğini nereden anladınız biri söyleyebilir mi?
Onun dışında sanji'nin bedeni bir kılıçtan dayanıklı diye nasıl bir anda en dayanıklı o oluyor?
Sanji'nin güçlenmesi hoşuma gitti güçlenme almadan queen'i yenmesi kötü olurdu ama nedense uyanışı hep ateşle ilgili olacak sanıyordum sanki öyle daha havalı olurdu.
 
Hiç katılmıyorum. Zoro muhtemlem bir yada 2 sağlam vuruşla düşürür King'i. Kafasına yaptığı saldırıyı denk getiremedi tam. Sanji kaç kere vurdu Queen'e herhalde bir 7-8 kere vurmuştur. Herif kendine 2 tane füze gönderiyor sonrada kalkıyor ya. :D Bence Queen Kaido gibi tank. Baya dayanıklı göründü bana.
Karakterlerin tamamı tank, denk getirdiği saldırıyı da gördük (bence son attığı saldırıyı da denk getirdi), Killer o saldırı ile tek yemişti adam bana mısın demedi.

Zoro'nun saldırı gücü daha yükse bence o yüzden Zoro'nun saldırılarından etkilenmeyen bir sıfır önde, Sanji de güzel vurdu bu bölüm ama hala saldırı gücü olarak ikna edici bir seviyede değil.
 
Tekkai'de ve kokada ustalaşsan ancak böyle bir sertlik elde edersin. Antik Zoan'dan daha iyi de bir iyileşme gücü. Bu iyileşme gücü sadece Marco'dan geridedir.

Nereden baksan çok sağlam power up.
hiçbiri sonsuz değil ama elbet hepsinin bir sınırı var troll karakter queenle çarpışan birinin ne kadar güçlü olduğunu ancak ciddi birisi ile dövüştüğünde anlarız hatta çok iyi bir kılıç ustası olursa daha iyi olur.
 
Sanji'nin bütün güçleri uyanmadı, Oda King'in lunaria güçlerini gösterip bizi şaşırttıktan sonra sanji de uyandıracak lunaria genlerini böylelikle saldırı gücüde zıplayacak. 2 3 bölüme olur bunlar.
 
Dediniz ki "Sanji tayfasını korumak için kostümü giydi, gerekirse ailesinden gelen güçleri de kullanır. Kullanmasın da ölsün mü?"

Bölümde Queen, Sanji'yi yakalamış sıkarak pelte haline getirirken Sanji'den kostümü giymesini ve bu durumda onu serbest bırakacağını söylüyor, ama tayfası için her şeyi yapmaya hazır olan Sanji ölmek pahasına bunu kabul etmiyor.

Şimdi size mi inanalım, Sanji'nin yaptığına mı?
Daha dur suiti giyip Okama Kenpo'ya başlasın Kaido'nun bacakları titremeye başlar ;)
 
Hiç katılmıyorum. Zoro muhtemlem bir yada 2 sağlam vuruşla düşürür King'i. Kafasına yaptığı saldırıyı denk getiremedi tam. Sanji kaç kere vurdu Queen'e herhalde bir 7-8 kere vurmuştur. Herif kendine 2 tane füze gönderiyor sonrada kalkıyor ya. :D Bence Queen Kaido gibi tank. Baya dayanıklı göründü bana.
Yalnız senin dediğin sanji powerdan önceki onu zaten herkes kabul ediyor. Powerdan sonra dayanıklılık konusunda sanji zoroya level atlatır artık. Tayfa şöyle şekillendi bence

dayanıklılık: sanji>luffy>zoro
hız: sanji>luffy
b.haki: luffy>zoro>sanji
k.haki: luffy> sanji>zoro
görünmezlik: sanji ( geliyormu shiruyu vs. sanji)
Bu arada yamatoyu da katarsak zoro heralde 4. oluyor monster trio bazouldu mu ne :)
 
Bu arada sanjiye cyborg makine diyenler olmuş sanji deki bütün güçler dnanın kodlanmasıyla oluşmuş misal dayanıklılığı dressrosada vucuduna balta kılıç işlemeyen sainin sonic tekmeyle yendiği adamın ırkından alınmış alevi lunaria ırkından vesaire... Sanji'nin yemek haricinde işi olmaz sopayla metalle Zoro mu sandınız Sanjiyi düşmanlarıyla eline sadece kendine güvenerek yüzleşir ? Ha babasınıda kendi seçemiyorki kardeşim sanji de istemezdi böyle olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık