@willard widgeon Yeni video yapmış orada anlattığına göre Sengoku bir karar vermişSengoku da lafı ağzına tıkanmış gibi oldu yav üzülmüştüm adama, çok gitmek istiyorsan sen filo amiraliyken gitseydin hacım. Akainu'nun tahtı mı sallamaya çalışıyor yoksa? ?
Wanoya Sakazuki'yi yollayıp Aokijiyi geri getirmek istiyor derin devletSengoku da lafı ağzına tıkanmış gibi oldu yav üzülmüştüm adama, çok gitmek istiyorsan sen filo amiraliyken gitseydin hacım. Akainu'nun tahtı mı sallamaya çalışıyor yoksa? ?
Aynen öyle, yoksa senin ne işin var abi çaylak eğitimi ayağına daha karargahta geziniyorsun. Emekli olduysan git torun sev.Wanoya Sakazuki'yi yollayıp Aokijiyi geri getirmek istiyor derin devlet
Akainu'dan üstte hükümet var ama.Akainu wanoya bulaşmayacağım dedi siz hala denizci gemisi sanıyorsunuz öyle bir beklenti var anlamıyorum.Sword dışında denizci uğramaz oraya Sword boşa kurulmamış ihtiyaçtan dolayı.
Şimdi bu çocuğun vücudu kardeşleri gibi mi değişiyor yoksa farklı mi karar vermek lazım. Ayrıca libidosu olup da hissedememezlik durumu da olur, illaki yükseliyor diye çalışacak hali yokSanmıyorum
Sanji'nin cinsel organına bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum.Şimdi bu çocuğun vücudu kardeşleri gibi mi değişiyor yoksa farklı mi karar vermek lazım. Ayrıca libidosu olup da hissedememezlik durumu da olur, illaki yükseliyor diye çalışacak hali yok
Kolay gelsin reis@Jacques
Var olma sebebini yerine getiremeyen şeyler ilgimi çekiyor neylersin; işçi sendikaları olsun,son dalga ideolojik akımlar olsun, Sanjiyle seninki olsun