Pek sanmıyorum Vegapunk olduğunu ama bence önceden Doffy ile Moriah'ı öldürme emrini veren adam çıkacak diye düşünüyorum. Adadaki adamın lider olmadığı kesin galiba.Vegapunk muhtemelen kolunda Omnitrix ile gelecek.
Pek sanmıyorum Vegapunk olduğunu ama bence önceden Doffy ile Moriah'ı öldürme emrini veren adam çıkacak diye düşünüyorum. Adadaki adamın lider olmadığı kesin galiba.Vegapunk muhtemelen kolunda Omnitrix ile gelecek.
Bak bu makul bir açıklama, böyle bir şey çıkabilir.En son durumda, artık bir daha baskın kostümünü giyerse, kardeşleri gibi bir canavar olacağını düşündüğü için giymeyi reddediyor. Çünkü canavarlaştıktan sonra oradaki herkesi öldürmeye çalışan birine dönüşebilir. Herhalde bunu düşünüyordur başka bir açıklama bulamıyorum.
Sanji- 1.377Sanji bunu döverse ödülü kaç olur? Ödül konusu niye hortlamadı
Göstermesine gerek bile yok. Zoro>Sanji olduğuna göre rakiplerinde de bu denklem işleyecek.King, Queen'in yapamayacağı bir şey gösterdi mi henüz? Sadece daha hızlı. Saldırı gücü olarak gösterdiği şeylerin daha üstünü Queen lazeriyle yapıyor zaten. Tecrübe farkını düşünerek öyle yazdım.