Diğerler kardeşlerinin saç rengi süitleri ile aynıDiğerlerinin saçı siyah değil ki.
o yüzden Sanji de siyah olabilir düşüncesi mantıklı fikir buradan çıkıyor
Diğerler kardeşlerinin saç rengi süitleri ile aynıDiğerlerinin saçı siyah değil ki.
Zoro zaten sıçrama yaptı Kaido yüzde kestiğinde saldırılarına Houshoku eklediğini kaido söylediGenlerindeki uyanma Sanji'yi bir değil birkaç basamak yukarı taşıdı çok dramatik bir sıçrama oldu karakteriçin.Bir bölüm önce süpernovaların dışında olan karakter şuan süpernovaların en üst basamaklarına sıçradı tayfanın Luffy'nin yükselişine ayak uydurması için buna ihtiyaç vardı.Gelecek bölümle Zoro'dan da bir sıçrama bekliyorum hala ikisi de Luffy'nin çok gerisinde aradaki makasın kapanması için Sanji'nin bu sağlamlığına yıkıcı saldırılar eklemesi Zoro'nun da saldırılarını efektif kullanması gerek.Henüz Mihawk'ın verdiği yenilmesi imkansız kılıç ustası aurasından uzak ama eskisi gibi değil o fark bu arc kapanabilir.
Ne diyon abi ya? Hız konusunda senle aynı düşünmüyorum ne? Luffy'i göremez bile Sanji. Algı kurbanı olmuşsunuz. Yc2 eden adamın saldırısını iplemedi diye Luffy'den daha dayanıklı demek de nasıl bir kafa anlamıyorum.Hız konusunda seninle aynı düşünmüyorum güçte tabiki lüffy, dayanıklılık konusunda tabiki artık sanji oldu. Bak zaten 500 küsür bölümdür odaya rağmen ezik kaldı. Bende kabul ediyorum bu güç aşırı oldu ama demekki oda dengelemek için verdi gerisi artık wanoyu bitiricez.
luffy'i tabiki savunmasız hibrik queen'den kılıç yemeye, kırmaya ve hmmbirşeymi oldu diye tepki vermeye davet ediyorum.
Fuji de wano temasına uyuyor aslında ama biri gelirse dediğin gibi ryo gelir.Bence amiral gelecekse adaya Ryo olur. Adamı tanıtmak için iyi bir fırsat.
tamam luffy goku'yu alır saitama ile ip atlar ne diyimNe diyon abi ya? Hız konusunda senle aynı düşünmüyorum ne? Luffy'i göremez bile Sanji. Algı kurbanı olmuşsunuz. Yc2 eden adamın saldırısını iplemedi diye Luffy'den daha dayanıklı demek de nasıl bir kafa anlamıyorum.
Ayrıca ilerisi için benim düşündüğüm amiral eşleşmesi gerçekleşecekse(Zoro vs Fuji, Sanji vs Kizaru Yamato vs Ryo). Ryo Yamato ile karşılaşıp temel hazırlanabilir. Yani temel dediğim Zori'nin Fuji'yi Dressrossa'da gözüne kestirmesi gibi.Fuji de wano temasına uyuyor aslında ama biri gelirse dediğin gibi ryo gelir.
Bence sanji ryokugyu ile kapışşsın. Yıllardır yemek yemiyormuş aç. Belki sanji bigmom gibi savaşmadan eler biriniAyrıca ilerisi için benim düşündüğüm amiral eşleşmesi gerçekleşecekse(Zoro vs Fuji, Sanji vs Kizaru Yamato vs Ryo). Ryo Yamato ile karşılaşıp temel hazırlanabilir. Yani temel dediğim Zori'nin Fuji'yi Dressrossa'da gözüne kestirmesi gibi.
Sanji ryo ile karşılaşıp temel hazırlasın. :/Ayrıca ilerisi için benim düşündüğüm amiral eşleşmesi gerçekleşecekse(Zoro vs Fuji, Sanji vs Kizaru Yamato vs Ryo). Ryo Yamato ile karşılaşıp temel hazırlanabilir. Yani temel dediğim Zori'nin Fuji'yi Dressrossa'da gözüne kestirmesi gibi.