Daha iyisini yaptığını görmedim.Antik zoanlarda iyileşme söylenmedi dayanıklılık o ama Peros’un da şeker duvarı var.Elitler hepsinden güçlü üstelik 5 vs 2 Carrot onlar kadar güçlü mü onu bile sanmıyorum.Sadece kafası çarptı ne 50 tonu ya Açık ara demedim ama net fark var.Cracker ile de net fark vardır Peros arasında.Cracker’in Jack’ten üstün olma olayı mümkün değil bir darbe yese 5 kişiden zor toparlanır Cracker.Peros Jack'in yaptığından daha iyisini yaptı mink krallarıyla dövüşünde bu birincisi.Peros dövüşlerine hep hazırlıksız darbe yiyerek başladı (neko,wanda-carrot) bu ikincisi.Peros'un hali hazırda tek kolu yoktu,Jack'in aksine iyileşme faktörü de yoktu antik zoan olmadığı için bu üçüncüsü.O elit adamları geçelim Shishi hariç Wanda ile Carrot'tan güçlü olup olmadıkları belli değil.Kafasına 50 tonluk Queen'i yiyip Neko dövmüş olarak çiziliyor bu herif.Yaralı Neko bile uçan altılı üyelerinin çapının yetmeyeceği kesin olan birisi Jack'e göre üstelik.
Jack Peros'tan güçlü de açık ara falan değil yavaş yani.Cracker da bariz güçlü Jack'ten.Geçti artık o işler.
Son düzenleme: