Son savaş ayağına raflarda bekletiliyorlar şimdilik. :/ Özel bir durumları yok.Oda'nın göz bebeği amiraller. Yonkoular gibi olmayacak kaderleri.
Bu bölümde bu sonucu çıkaracak ne gördün acaba?Teach boşuna kendine Yonko diyenlere kızıp bana Amiral deyin demiyormuş. Adam her türlü işini biliyor.
En güçlüleri Kaido işte. Teach hep ilerisini hedefler.Bu bölümde bu sonucu çıkaracak ne gördün acaba?
Gök yarılma olayına üzülmedim. Luffy'nin yaptığı her şey boyundan büyük, kendisinde emanet gibi duran şişirme şeyler çünkü. Heyecan yaratmıyor. Zoro yapsaydı daha etkili olurdu çünkü Zoro gücünün hakkını veren ve o gücü hissettiren bir karakter. İki karakter aynı güçte de olsa birinin verdiği ağırlık ve izlenim bambaşka. Biz Zoro'yu bu yüzden seviyoruz reyis
Dötlü göbekli adama 100 metreyi 10 saniyede koşturan adama Amiral denir.Teach boşuna kendine Yonko diyenlere kızıp bana Amiral deyin demiyormuş. Adam her türlü işini biliyor.
Elbaf bir arc, son savas bir arc. 2 arc kesin işte. Araya bb ve 1 2 tane zou uzunluğunda arc da eklenebilir tabi.Ula serinin 2 arc daha süreceği kesin değil.Final arkını 1 yıl mı yapacak bu adam.Dandirik Wano'ya 3 yıldan fazlasını vermişken.
Elbaf'ın kesin olduğuna dair bir şey yok.Olacaksa da 60-70 bölüm olacağının bir garantisi gene yok.Elbaf bir arc, son savas bir arc. 2 arc kesin işte. Araya bb ve 1 2 tane zou uzunluğunda arc da eklenebilir tabi.
Artık hiçbir şeye olmaz dememek lazım. Seri o derece çığırından çıkıp saçmaladı. Baksana dünkü sümüklü gökleri yarıyor. Lan sen kim gök kim sipsiiii!Bm de harbiden yenilecek gibi ödüller düşündüğümden fazla olacak wano sonu. 1 yonko oluşumunu tamamen yeniyosun üzerine 1 yonko'yu daha indiriyosun.
Evet işte ben de bunu diyorum. Lütfü'nün olayı tam olarak da bu. O yüzden heyecandan ziyade komiklik oluyor
Bir zoro bir de amiraller asla rezil olmaz bu seride.Oda'nın göz bebeği amiraller. Yonkoular gibi olmayacak kaderleri.