Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun uyandırılacak bir şey değil becermesi zor bir şey olduğunu düşünüyorum Kaido bir avuç adam diyor.Kombine etmek sonuçta bu neyi uyandıracaksın.Dof için de yalan konuşma arkadan saldırmadı. :S
Arkadan sağdan soldan bir yerden saldırdı işte. :d Jozu meşguldü yani o sırada.
Doflamingo, Katakuri gibi adamlar deneyip de yapamamış olabilir, mantıklı ama orası. :d
 
Ben şeyi anlamıyorum, senden bahsetmiyorum bu arada genel konuşuyorum:
Kaido çöp yaa, her saldırıdan hasar yiyor diyenler, konu Luffy ve Kaido'ya geldiğinde Kaido hiç zayıflamamıştır diyor. O nasıl oluyor acaba? :d
Vallaha o konuda bir şey diyemem ama Kaido hala çatıda :) Dayak yiyo falan ama işlemiyor. TAŞ gibi bekliyor. Asıl savaşın bundan sonra başlayacağını düşünüyorum ben. Luffy Kaido yu dümdüz edecek.
 
Cracker>Jack dediğimizde linç atıyorlardı.Forum ne kadar bir şeyi linçliyorsa o gerçek çıkıyor.
Cracker, kraker niyetine yer Jack'ı. Luffy'le olan mücadelesine tekrar tekrar baksınlar. Jack'ın, Luffy'nin Gear 4'ü kadar saldırı gücü yok. O bisküvileri o kadar sertleştirebiliyor. Cracker>>Jack benim için böyle. Ödül farkı tamamen Kaido ve Big Mom'un tehdit seviyeleriyle alakalı. Eğer Big Mom Korsanları'da, Canavar Korsanları kadar tehditkar olsa Dünya Hükümeti onlara da bir o kadar hatta daha fazla ödül kasardı.
 
Germa güçsüz değil diye 2 yıl önce bile söyleyenlerdenim ben.O zamanlar heriflere fodder muamelesi yaptılar.Sorsan tüm komutanlar İchiji'ye tek atıyordu.İddia ediyorum Kaido tayfasında Queen ile Jack bu adama bırak tek atmayı,düşük zorlukta bile yenemez.Jack'in baya vaktini de çalabilme ihtimaline sahip İchiji.
Tamamen katılıyorum. Who's Who'dan falan güçlüdür bu adam.
 
Peros ve Jack dövüşse kim kazanır belli değil diyeni gördüm. Jack hortumuna bağlar duvardan duvara vurur Peros'u. Mangaka dövüş çizmiyor diye nasıl bir algı ve gaz içine giriyorsunuz bilmiyorum. Bu zamana kadar gördüğümüz en dayanıklı heriflerden biri Jack.
Hay ağzınla bin yaşa be. Bende anlam veremedim Perosa bu kadar çoşulmasına. Jack seviyesine çıktı birden karakter.
 
H.hakisi uyanmıştı Luffy'nin te mfde.Bu arc h.hakisi Luffy'nin artmadı ya da gelişmedi.Herif ataklara h.haki eklendiğini bilmiyordu sadece.Onu da Kaido'dan o kadar h.hakili atak yedikten sonra kombinleneceğini öğrenip deniyor.Dof da kombinleneceğini öğrenirse o da kullanır Luffy kadar olmasa da.
 
Vallaha o konuda bir şey diyemem ama Kaido hala çatıda :) Dayak yiyo falan ama işlemiyor. TAŞ gibi bekliyor. Asıl savaşın bundan sonra başlayacağını düşünüyorum ben. Luffy Kaido yu dümdüz edecek.
İşlediğini nasıl anlayabiliriz peki? Dokuz kın, novalar, Luffy ve Yamato hiç mi hasar veremedi bu adama?
 
Ya iki saattir mesajımı arıyorum sonunda buldum hahahahha

"Luffy Kaido yu tek başına devirmedi ki?", "Kaç kişi daldılar e bi zahmet alsın", "Kaido tam gücünde değildi" gibi şeyler derler diyordum. Gerçekleşiyor, galiba geleceği görmeye falan başladım. Arkadaşlar ne derseniz diyin Kaido hala TAŞ gibi çatıda bekliyor. Kimse Kaido yu zayıflatmış değil ve evet eninde sonunda bizim maymun bu Kaido yu dümdüz edecek. Son olarak şunu eklemek isterim, Kara Kralın sözlerini

"En tepeye yüksel!"

Geleceği gerçekten görmeye başlamışım. Bak adamın hakisi bulutlara çıktı hahahahhaa ama Zoro Kaidoyu yar- hahahahahhahahaha Dediğim gibi dümdüz et!
ben de yenmesini çok istiyorum, ama hakkını versin. Dövüş bitince kafamızda soru işareti kalırsa olmaz bu iş. Kaido hala beni yenemezsin havasında demek ki bütğn kozunu kullanmamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık