Yok öyle bir şey. Sahneleri atın. Kılıca haki yüklüyor orada. Ondan sonra daha bir akma yok. Buradaki sahnelerde ise hep akıyor atak öncesi atak sırası atak sonrası. Kılıca haki yükleme efekti dedik o sırada. Kılıçtan haki nasıl taşıyor gördük çok kez. Zoro'nunki ile alakası yok.Zoro hakiyi ilk yaptığı andan beri taşıyor muhabbeti var, ne anlatıyorsun yine
Yav he he sen 1v1'e devam etYok öyle bir şey. Sahneleri atın. Kılıca haki yüklüyor orada. Ondan sonra daha bir akma yok. Buradaki sahnelerde ise hep akıyor atak öncesi atak sırası atak sonrası. Kılıca haki yükleme efekti dedik o sırada. Kılıçtan haki nasıl taşıyor gördük çok kez. Zoro'nunki ile alakası yok.
Ben sağ kolların yapamayacağı bir hareketinYamato sağ kollardan güçlü. Bu bölüm netleşti benim açımdan.
Queen başka örnek sen bana sol kol gösteriyorsun. Marco kelepçeli bile savaşta düşmedi, Jozu tek açıkta Kuzandan tek yedi. Luffy, Katakuriyi yendiğinde Katakuri kadsr güçlü değildi. Tıpkı, wano sonu Kaido kadar güçlü olmayacağı gibi.Queen aklı yerinde olmayan Bigmomdan pata küte dayak yerken Yamato bildiğin Yonkou ile dakikalarca savaşıyor. Üstelik ciddi bir ezilme durumu yok.
Katakuri' yi yenmiş Luffy bile bu kadar dayanamadı Kaido karşısında.
Bence Yamato farkını gösterdi bu bölüm. King ya da Queen bu kadarını yapamaz
Sahne at. Güzel kardeşim. Hep efsaneler yaymışsınız hala onlarla uğraşıyoruz.Yav he he sen 1v1'e devam et
Bahane makinasına ne sahnesi atayım ya xD Bulursun bir bahane. Bu muhabbet 15 yıldır var forumda yeni mi duyuyorsun Zoro'nun hakisi taşıyor lafını xDSahne at. Güzel kardeşim. Hep efsaneler yaymışsınız hala onlarla uğraşıyoruz.
Queen örneğinin vermemin sebebi King ile her fırsatta benzer çizilmesi. King daha güçlüdür ancak öyle uçuk bir farkta yoktur.Ben sağ kolların yapamayacağı bir hareketin
Queen başka örnek sen bana sol kol gösteriyorsun. Marco kelepçeli bile savaşta düşmedi, Jozu tek açıkta Kuzandan tek yedi. Luffy, Katakuriyi yendiğinde Katakuri kadsr güçlü değildi. Tıpkı, wano sonu Kaido kadar güçlü olmayacağı gibi.
Marco’nun big mom’la 5 saniye dövüştükten sonra düştüğü durum bu:Ben sağ kolların yapamayacağı bir hareketin
Queen başka örnek sen bana sol kol gösteriyorsun. Marco kelepçeli bile savaşta düşmedi, Jozu tek açıkta Kuzandan tek yedi. Luffy, Katakuriyi yendiğinde Katakuri kadsr güçlü değildi. Tıpkı, wano sonu Kaido kadar güçlü olmayacağı gibi.