Zoro, 10 yıl önce akıtıyordu genç öpüldün ?
Zoro, 10 yıl önce akıtıyordu genç öpüldün ?
Zoro'nun akıttığını Luffy tükürüyor.Zoro, 10 yıl önce akıtıyordu genç öpüldün ?
Ben sağ kolların yapamayacağı bir hareketini görmedim.Yamato sağ kollardan güçlü. Bu bölüm netleşti benim açımdan.
Zoro akıtırken seninki tükürüyorduZoro'nun akıttığını Luffy tükürüyor.
Üstelik son sayfada da gayet iyi çıkmış öyle bitmiş gibi durmuyor.Yamato sağ kollardan güçlü. Bu bölüm netleşti benim açımdan.
5 dakkada Kishimoto oldun sen ama.Şerefsiz Kaido bir de ırkçı çıktı. Gerçi kesin çocukken insanlar bunu "öldürün şu iblisi" diye kovaladığı için böyle olmuştur, çok kızmamak lazım. Sokaklarda insan ergenleri bunun boynuzlarından tutup bir oraya bir buraya fırlatmışlardır; restoranların önünden geçerken yemek kokularını biraz içine çekebilmek için durakladığında restoran sahipleri tekmelemiştir; hatta bir de küçük kardeşi vardır ve insanlar sürekli onu alıkoyup Kaido'ya "5 dakika sokakta dans edersen kardeşini serbest bırakır ve sana yemek veririm." vaatlerinde bulunup dediklerini yaptığında ise "Kandırdım lan seni, gerizekalı ehueheue. Yemek falan yok bok ye, kardeşini de az önce adadan ayrılan bir gemiye attım ehueheue." diye oynatıp durmuşlardır. Üzüldüm be Kaido. :/
Queen aklı yerinde olmayan Bigmomdan pata küte dayak yerken Yamato bildiğin Yonkou ile dakikalarca savaşıyor. Üstelik ciddi bir ezilme durumu yok.Kid, Law ve Big Mom savaşında lütfen bir gelişme olsun artık
Ben sağ kolların yapamayacağı bir hareketini görmedim.
La Zoro hiç haki akıtmadı. Bir şey demiyoruz ama yine bir efsane yayıldı devam ediyor.Zoro akıtırken seninki tükürüyordu
Üstelik son sayfada da gayet iyi çıkmış öyle bitmiş gibi durmuyor.
Zoro hakiyi ilk yaptığı andan beri taşıyor muhabbeti var, ne anlatıyorsun yineLa Zoro hiç haki akıtmadı. Bir şey demiyoruz ama yine bir efsane yayıldı devam ediyor.