Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy liginde birinin olmaması bir şeyi değiştirmiyor ki.
Kaido da uzun süre boyunca Linlin ile birlikte savaşmadı.
Ya sonuç olarak iki tane Yonko vardı çatıda şuan Linlinle birlikte savaşmıyorda Linlin gidince Kid ve Law'da gitti. Çatı savaşında Kaido'nun o kadar açık bulma sebebi de.. Linlindi
 
Luffy: ben korsanlar kralı olacağım!

Kaido:

Aynı şeyi kaç kere söyleyeceksin adama...
 
Luffy'nin Wano sonu yüksek ihtimal Yonkou olacağı gerçeği beni inanılmaz heyecanlandiriyor erekte oluyorum. Bu arc Luffy'e her şey mübah isterse Kaido ve Big Mom u birlikte indirsin üst üste koyup Onigashimadaki kurukafanin boynuzlarinda şiş kebap yapsın isterse bütün ada Kaidoya saldırısın Luffy son vuruşu yapsın arcın sonucu hariç hiç bir şey umrumda değil.
 
Ya sonuç olarak iki tane Yonko vardı çatıda şuan Linlinle birlikte savaşmıyorda Linlin gidince Kid ve Law'da gitti. Çatı savaşında Kaido'nun o kadar açık bulma sebebi de.. Linlindi
Hocam ortalık 20 bilinmeyenli denklem gibi şu an. Sayı avantajı Luffy tarafında ama. Ve Luffy şu an bile birileri ile beraber saldırıyor.
Kaido'nun aldığı hasarın büyüklüğü çok önemli değil. Hasar aldı şu anda. Bence düşünülen kadar az hasar almadı da, yonko'nun ağlayıp sızlanmasını beklemek hata olur. :d
Ben bu saatten sonra bu dövüşe 1 vs 1 diyemem yani.
 
Shi Sonson dediğin atak Zoro'nun ilk 5'ine zor girer. Kaku'ya onunla hasar veremiyordu Zoro. Ashura en güçlü saldırı. Tabiki de onu kullanacak. Her şeyimi koydum diyor adam.

@Rem

Yumruk ile yara bırakması zor. Ama içten darma duman etmiş gibi adamı. Zihinsel yaralar açacak. Bir de belli olmaz yara bırakır belki. Ama yumruk ile o iş zor yani.:D Belki boynuzlarını felan kırar bak.:D
Kaku asuraya karşı saldırı ile karşılık verdi kesileceğini anladığı için. Aynı kaku tatsumakiden kesilmemek için kaçıp gidip kılıçlarını aldı.
 
Luffy'nin Wano sonu yüksek ihtimal Yonkou olacağı gerçeği beni inanılmaz heyecanlandiriyor erekte oluyorum. Bu arc Luffy'e her şey mübah isterse Kaido ve Big Mom u birlikte indirsin üst üste koyup Onigashimadaki kurukafanin boynuzlarinda şiş kebap yapsın isterse bütün ada Kaidoya saldırısın Luffy son vuruşu yapsın arcın sonucu hariç hiç bir şey umrumda değil.
Bu 1v1 olayında bu kadar inat edilmesinin sebebi arc sonunda birilerini o seviyelere koydurmamak için. Bu arkadaşların başta beri zoru zaten Luffy niye Zoro'dan güçlü oluyor olduğu için her dövüşe bir laf atıp Luffy'nin giderek Zoro'dan uzaklaşmış olduğu gerçeğinin üstünü örtmek.

Luffy bazı rakipleri karşısında başlarda özellikle daha güçsüzdü. 2 yıl aradan sonraki rakiplerininde bir kısmında bu böyleydi. GrandLine'da Crocodile, Lucci, Moriah gibi isimlerden güçsüzdü ve tecrübesizdi. Yeni Dünyada ise güç anlamında Doflamingo'dan güçsüz olmasa da daha tecrübesiz ve gücü daha kararsızdı o yüzden ondan itibaren Cracker de dahil olmak üzere bunlardan hele de g4 formu ile daha güçlü olmasına rağmen bazı yetenekler yüzünden çok zorlandı. Yoksa hasar gücü anlamında vurduğuna hayatı sorgulatıyordu çocuk. Ama sıkıntısı hem çok vuramıyor hem de çok hasar yiyor olmasıydı. Özellikle uyanış güçlü kişilere karşı savaşmak bir hayli zorladı.

Katakuri ise net üstündü her şeyiyle üstündü. Bu adamı güçlenerek yendi. Şimdi orada bu yana Kaido çıktı karşısına. Kaido da net güçlü idi Luffy'den bariz şekilde. Aslında burada 1v1 de değil Luffy arc sonunda bir şekilde o seviyeye ulaşacak mı? Evet ulaşacak. Yendiği rakibi artık aşmıştır o seviyeye gelmiştir. OP'un olayı budur zaten. Matematiksel değildir. Oda öyle çok da hesaplar yapmaz. Duygu daha ağırlıklı ön plandadır. Nihai atakların hepsine bakın hepsinde bir duygu aktarılmaya çalışılan sahneler vardır. Crocodile olsun, Lucci olsun, Enel olsun, Moriah olsun, Doflamingo olsun, Kaido'ya vurduğu Red roc'a bakın. En çok etki eden saldırısı hala o gibi duruyor. Ve o sahnede Luffy'nin arka planda duyguyu yüklenmesi için bize aktarılan sahnelere bakın. Zoro'nun atağının işe yaraması da o yüzden. Bu atak olursa olur, olmazsa ben öleceğim diyor. Her şeyini koyuyor felan. Şimdi bu açıklamaları yaptıktan sonra geldik 1v1 olayına.

Rakiplerin çoğunda Luffy ana düşmanla husumeti olan çözmesi gereken bir meseleye sahip tek kişi değildi. Adamın zaten sürekli tüm herkesi iradesini yüklendiğini ve bütün sorumluluğu üzerinde taşıyarak sonda ana düşmanı yendiğini her arc okuduk. Enel böyleydi. Crocodile böyleydi. Robin de saldırdı Crocodile'a, Vivi de hatta sihirli sudan içip güçlenerek gelen Alabasta'nı muhafızları da. Oda öyle bu adamlar ringte çarpıştırmıyor. Zoro bile bilenmiş olduğu için yukarı bir şekilde çıktı ve yapabileceğini yaptıktan sonra bıraktı gitti. Hikaye için bunlar gerekli. 9 Kının, Yamato'nun, Momo'nun hepsinin bir davası vardı Kaido ile. O yüzden karşılarında az çok bir şeyler yaparken onları görücez gördük.

Ama bütün ana düşmanların ortak noktası var ki o da savaşın asıl boyutunu hep en sonlarda görmemizdir. Doflamingo'da da böyle oldu, Enel'de de böyle oldu. Moriah da böyle oldu, Lucci başından beri zaten Luffy'e karşıydı onu geçebiliriz. Yani o raddeye kadar işler hep hikaye için döndü.

1v1 olayının bu kadar dillendirilmesinin sebebi işte bu. Luffy o seviyeye çıkmadıyı savunmak başka bir şey değil. Oda'nın tarzı bu değil. Seri bitecek hala aynı şeyler söyleniyor yahu.

Serinin bu kadar matematiksel olmasını isteyenler hiçbir şekilde Luffy harici ne Kid'i ne Law'ı ne Zoro'yu ne Killer'ı çatıya çıkartamazdı. Luffy sağ kol yenip geldi adaya Kaido'dan tek yedi. Kid ne yapmış Law ne yapmış Zoro ne yapmış Kınlar ne yapmış hayatında da bu Luffy'den güçlü idiler de az çok karşı koyabildiler? Bu arkadaşların mantığı bir tek Luffy de çalışıyor.

Zoro saklıyor saklıyor diyordular hiçbir şey sakladığını görmedik. Ne özel bir haki biliyormuş, ne göz çıktı, ne Ashura'dan farklı bir teknik çıktı, ne kral haki çıktı. Eline aldı bir Enma üste çıktı. Bu adam Luffy'den güçlü döndü diyorlar.:D Yok zor dediğim gibi Luffy o seviyeye çıkmadıyı savunmak. Şimdi bu arkadaşlar Kaido'nun yaptığı savaşları hesaplıyor. Kaido'nun karşısında bir tane adam akıllı rakip mi çıktı? 9 Kın, en güçlüsü Jack'i yenemiyor. 5 Nova bunlardan Luffy hariç diğer dördünün hiçbir adam akıllı bir icraati yok. Kaido'nun yanında bir de Big Mom var. Yamato için bir şey diyemiyorum kız kapalı kutuydu ama kendisi zaten Kaido'ya karşı şansı olmadığını söylüyor. Bir de Momo var o da yüksekten korkuyor.

Aynı arkadaşlar King karşısında öncesinde çoğunun da King'den güçlüdür dediği Marco ile savaşmış ve bunun sayesinde Zoro'nun en iyi ataklarından birini yaptığı adama karşı şimdi yapacağı savaşın 1v1 olduğunu söylüyorlar. Mantık nerde? Uçtu.:D
 
Komutanlar bile günlerce savaşırken 1-2 saatlik yorgunluğun lafını yapmaya gerek yok. Önemli olan aldığı yaralar.

Önceki yaralardan ve şimdi 3 vs 1’de alacağı yaralardan dolayı 1 vs 1 sayılmayabilir. Ama yamato’nun etkisi yok sadece oyaladı Kaido’yu.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık