Silinmiş Üye
Bilmem, bana sorma ben Punk Hazard'da seriyi bıraktımEnma'nın özelliği başka. Direk hasar üzerine bir kılıç. E niye açamadılar o zaman? Oden daha mı güçlü bu üç isimden?
Bilmem, bana sorma ben Punk Hazard'da seriyi bıraktımEnma'nın özelliği başka. Direk hasar üzerine bir kılıç. E niye açamadılar o zaman? Oden daha mı güçlü bu üç isimden?
Garp'ın yumruğu > yonko.Kaido da bu durumdan müzdarip gibi. Adam balyoz ile Allah ne veriyse abanıyor kafaya kafaya bir şey olmuyor. Garp gibi kafayı yamult bari o da yok.
O Oda'nın namıssızlığı. Luffy'nin suratında ilk seferinde balyoz izleri çıkmıştı yahu. Şimdi vurduğu kalkıyor.Kaido da bu durumdan müzdarip gibi. Adam balyoz ile Allah ne veriyse abanıyor kafaya kafaya bir şey olmuyor. Garp gibi kafayı yamult bari o da yok.
Kafa yamultmak için 8 dağ yıkma antremanı yapmış diye alay edenler utanır mı? Sanmam.Garp'ın yumruğu > yonko.
Adamın boynu yok farkında mısın? Kafası vücuduna kaçmış, Garp büyük ihtimalle tepeden vurup göçertti. Boyunsuz boyunsuz geziyor artık.Şimdi düşününce Garp'ın yumruğu o kadar güçlüyse neden Kaido'da kafa yamulması yok ? @Alpamis torununun yapacaklarının sonu da aynı bu şekilde bitecek. Yarasız.
Eeee herkeste antik silah lastik meyvesi yok xDO Oda'nın namıssızlığı. Luffy'nin suratında ilk seferinde balyoz izleri çıkmıştı yahu. Şimdi vurduğu kalkıyor.
Zoro hariç. Onu iksir kaldırdı.
Kaidou Garpla her karşılaşmasında ameliyatlı yerini bahane sürüp savaşmamis hiçŞimdi düşününce Garp'ın yumruğu o kadar güçlüyse neden Kaido'da kafa yamulması yok ? @Alpamis torununun yapacaklarının sonu da aynı bu şekilde bitecek. Yarasız.
Tüm seriye baksak kaç arctan fazla bölüm çıkar