Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlini eğer Kid ve Law indirebiliyorsa dünyanın en mantıksız işi oluyor.Şimdi Kaidonun üstünden hakkaten bütün ada 1 tur geçti ve zayıflanmış gözükmüyor büyük ihtimallede bir tur daha geçeçekler Kaidonun üstünden marco falanda dahil olursa bu kadar argümana rağmen düşmeyen bir imparatora o adadaki en yakın güçteki kadın 2 kişiye düşüyor ama böyle bir şeyin olması çok absürt.Kaidoya olanların aynısı olmalı ki düşşün yoksa aralarında uçurum var demektir ki buda mümkün değil.Kaidonun Linlinle bütün gün savaştığınıda unutmayalım aralarında uçurum olabileceğini düşünenlere söylüyorum bunu.
Big Mom'ın yenileceğini sanmam Kaido ve tayfası zorlukla yenilince ittifak bozulur belki kırmızı poneglif'i almak için çiçek başkentine gider poneglif'i çalıp adasına döner.
 
Baştan beri dedik ki Luffy Kaido'yu teke tek alamaz. "Ama Zoro King'i alıyorsa Luffy de Kaido'yu almalı" diyenler oldu. Onlara da yine baştan beri dedik ki sizin bildiğiniz gibi bir Zoro-Luffy farkı olmadığı için bu dediğiniz olmaz.

Anlatamadık, anlatamıyoruz. Hayır mangaka da söz geçiremiyor ahaha :D
Yine 1-2 bölüme 1v1'e döner.
 
kardeşim sıkıldım arctan yamato luffy momonosuke birde denilene göre bunun üstüne marco gelecek 2 bölümde almanız lazım kaidouyu bari bir yerden kizaru fujitora falan fırlasın iyice baydı bu arc beni zaten kesin ya zoronun ya da sanjinin savaşını uzatacaklarda uzatacaklar yok sanjinin ırkı varmış yok zoronun amca oğlu tanrıymış bir şeyde normal çıksın daha perospero jack falan var cipher pol ne yapacak o belli değil x drake onigashımanın başından beri yok zaten o ne yapıyor kiddle law desen ne olduğunu bilmiyoruz ben bu gidişle 6 ay falan seriyi bıraksam anca zoroyla sanjinin dövüşü biter
 
3 vs 1 demek


Hmmmmmmmmmmö

Tam spoiler metni çıkmadan kesin yorum yapılamaz. Ama üç opsiyonumuz var

1. Kaido artık iyice ciddileşir, sert bir saldırı yapar. Yamato ve Momo bir şekilde devreden çıkar
2. Bir şeyler olur Yamato bir şekilde oradan ayrılır.
3. 3 vs 1 olur.


İlk iki opsiyon zaten klasik, ikinci opsiyonun üstğnde duralım

Eğer üçüncü opsiyon gerçekleşirse Oda bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Ama buradaki asıl ilginç mevzu Luffy'nin astlarının Kaido'nun astlarını birebirde döverken Luffy'nin kaptanı birebirde dövememesi. Evet şimdiye kadar genelde zaten Luffy handikaplarla arc düşmanlarını aldı. Ama gene de hiçbir zaman belirgin biçimde çoklu dövüş olmadı. Bu mesele bizim tayfadaki üyeler arası güç farkının diğer tüm korsan tayfalarından daha farklo ve dengeli olduğunu kesin olarak bizlere gösterecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık