Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baştan beri dedik ki Luffy Kaido'yu teke tek alamaz. "Ama Zoro King'i alıyorsa Luffy de Kaido'yu almalı" diyenler oldu. Onlara da yine baştan beri dedik ki sizin bildiğiniz gibi bir Zoro-Luffy farkı olmadığı için bu dediğiniz olmaz.

Anlatamadık, anlatamıyoruz. Hayır mangaka da söz geçiremiyor ahaha :D
 
Kaidonun kullandığı yıldırımları, fırtınaları kullanmasında sıkıntı yok sonuçta meyve aynı. Ama normal formunda gidip haki falan kullanırsa saçma olur, kullanacağını sanmıyorum.
haki de kullanır, uyandırır basar geçer hakiy mis gibi op bu
8 yaşındaki çocuğu güçsüz ağlak diye gömdüler sürekli şimdi büyüdü güçlendi diye gömüyorlar :hhh:
sorma ya, odenin soyundan gelen koskoca momonosuke, adında bile japon tarihi yatan karakter güçsüz olacak öyle mi peeeh
 
İyi bölüm olacak gibi Momo'nun savaşa katılacağını sanman yani öncesinde Onigashima'nın Çiçek başkentine inmesini engellemeli sonrasında Luffy'ye iyi destek çıkar
 
Linlini eğer Kid ve Law indirebiliyorsa dünyanın en mantıksız işi oluyor.Şimdi Kaidonun üstünden hakkaten bütün ada 1 tur geçti ve zayıflanmış gözükmüyor büyük ihtimallede bir tur daha geçeçekler Kaidonun üstünden marco falanda dahil olursa bu kadar argümana rağmen düşmeyen bir imparatora o adadaki en yakın güçteki kadın 2 kişiye düşüyor ama böyle bir şeyin olması çok absürt.Kaidoya olanların aynısı olmalı ki düşşün yoksa aralarında uçurum var demektir ki buda mümkün değil.Kaidonun Linlinle bütün gün savaştığınıda unutmayalım aralarında uçurum olabileceğini düşünenlere söylüyorum bunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık