Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun yamatoya oğlum demesi çokta büyütülecek birşey değildir büyük ihtimalle. En basit senaryoda yamato kaido ile konuşmayı sadece ona oğlum derse kabul edeceğini söylemiş olabilir.
 
Kiku nun gerçek erkek olduğunu biliyorsun değilmi : )

Yamato nun gerçek kadın olduğunu biliyorsundur.Hani göğüs falan olur.Süt verir çocuğuna.Nami dede aynı şeyden var.
Süt verirken gördün mü? Belki doğuştan genlerinde bozukluk vardır göğüslu doğmuştur. Erkeklik cinsel organı da vardır yada çifttir. Fantastik seri multi milyor adet senaryoda sana Yamatonun memelerini her türlü açıklar rahat ol. ;)
 
Bu Oda'nın Zoro ve Sanji'yi harcamasına alıştıkta. Luffy'nin en büyük rakibi olacak olan Kid'i bu kadar harcamasaydı be.

Cidden Franky'nin yendiği Sasaki'ye o kadar uğraşan bu kız Kaido ile bir süredir eşit şekilde gidebiliyor. Ama koskoca yeni neslin en güçlü 5'lisi olanlar ki aralarında Luffy'de var dövüşün başında Tek başına bir Yamato etmiyormuş.

Law, Kid, Zoro, Sanji'ye acıyorum ya. One Piece değilde başka bir seride olsalar çok daha iyi hallerini görürdük.
Orada yanlışın var. Sasaki ve yanındaki zırhli birlik bomba atarlarla saldırıyordu ve Yamato orada Momonosuke'yi ve Shinobu'yu koruyordu. Sasaki'ye tek atarmış yoksa, bu çok net ortada.
 
Orada yanlışın var. Sasaki ve yanındaki zırhli birlik bomba atarlarla saldırıyordu ve Yamato orada Momonosuke'yi ve Shinobu'yu koruyordu. Sasaki'ye tek atarmış yoksa, bu çok net ortada.
Fiziksel olarak savunmasına gerek yok ki... Bu kız daha kaido tepki veremeden ona saldırabilecek kadar hızlı ki geleceği gören Luffy Kaido'nun saldırılarını hızından dolayı atlatamıyordu... Daha kimse tepki vermeden alabilirdi...

Burada Yamato'nun hatası yok... Klasik oda işte boş boş işlerle uğraştırıyor karakterleri sonra bir anda güçlü gösterince Auu auu diye uluyacağımızı falan düşünüyor herhalde...
 
İyi bölümdü beğendim.Umarım ilerleyen bölümler Kaido'nun geçmişi ve Oni ırkı ile ilgili daha çok şeyler görürüz.
Oda'nın araya ihtiyacı var.Wano sonu en az 1 ay dinlenmeli.
 
Law ve Kid den hala ümidi kesmedim.Sonuçta koskoca diğer yonkou Big Mom karşısındalar.Alamayacaklar orası kesinde bakalım ne kadar darbe indirecekler ve dayanacaklar.Kaido ile Big Mom ın aynı seviyede iki hayvanat olduğunu düşünürsek Law ve Kid in sadece ikisinin Big Mom ı almasını düşünen yoktur umarım.Bir süre dövüşecekler sonra Kaido indikten sonra bir nedenden dolayı adayı terkedecek.Big Mom bu arc da inmeyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık