Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach bu seride kimsenin yanında onurlu kalmaz yahu.
Kaido korsan kelimesinin hakkını veren bi adam gayet bence. Kendisine denk veya ondan güçlü olan birini arkadan bıçaklamasında bi sakıncası yok yani. Korsancılık bir oyun değil kid git onlara söyle lafı geldi aklıma :))) Örneklerine bakarsan Gold.D Rogera shikiki 100 tane gemi ile dalıyor bu adil miydi ? Diğer örnek Amiral Sakazuki bile denizci olmasına rağmen çakallık yapıp beyaz sakalı bıçaklatmış böyle yok o adi yok bu ezik diyemeyiz bence hatta ben bayılıyorum hainlik kötülük yapan korsanlar güzel. Luffy farklı ona yakışıyor iyilik :D

Önemli değil dediğin şey üzerine direk teori kurdun senaryo yazdın.Sonra niye bu sebebten...
Len sanki hayati derecede önemli bir şey artık ortaya. Olsa nolur olmasa nolur ? Ryuma tek kılıç stili kullanıcısı, Ushimaru 2 ona bakarsan. Nolmuş yani ? Te Allah'ım.

güçlü olan sağ kol filan olmuyor bunun en büyük örneği oden zaten. wb tayfasında marconun yerini almamıştı ya da oden rogerın peşine takılınca ray ve gabanın konumu değişmemişti ben bunu forumda aylardır anlatamıyorum

valla marconun bm performansı ve yamatonun kaido performansı arasında dağlar kadar fark var. e marconun king + queeni tuttuğunu düşündüğümüzde görmek isteyene yamato>king denklemi çok basit aslında
Genelde güçlü olan sağ koldur. İstisnaları vardır elbet. Ama güçlü olduğu için mi sağ koldur, sağ kol olduğu için mi güçlüdür bilinmez. Sonuç olarak bu sağ kolların kaptandan sonraki en güçlü kişi oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

Marco'nun BM performansı ne kadar dikkate alınabilir bir sahne ? Aynı BM seninle uğraşacak ruh gücü yok deyip de gitti ona bakarsan. Madem o kadar kolaydı bitirseydi işini. Bazı şeyler karaktere verilen misyon ve değerle ölçülür. Marco'nun kolay kolay ölmeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Yamato'nun da kolay kolay ölmeyeceğini bildiğimiz gibi. O yüzden Marco'nun sahnelerini de Yamato'nun sahnelerini de bu doğrultuda yorumlamakta fayda var. Kaido kızını öldürecek değil. Belki Luffy hype'lansın diye işi ciddiye bindirir o kadar. Aksi halde şu an kimsenin Kaido'nun Yamato'yla ciddi ciddi dövüştüğünü düşündüğünü sanmıyorum.

İhtimali olan bir şey yalnız.
Herhangi bir meteorun dünyaya çarpa ihtimali de var. Milyonda 10 gibi vs.

Len sanki hayati derecede önemli bir şey artık ortaya. Olsa nolur olmasa nolur ? Ryuma tek kılıç stili kullanıcısı, Ushimaru 2 ona bakarsan. Nolmuş yani ? Te Allah'ım.

Genelde güçlü olan sağ koldur. İstisnaları vardır elbet. Ama güçlü olduğu için mi sağ koldur, sağ kol olduğu için mi güçlüdür bilinmez. Sonuç olarak bu sağ kolların kaptandan sonraki en güçlü kişi oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

Marco'nun BM performansı ne kadar dikkate alınabilir bir sahne ? Aynı BM seninle uğraşacak ruh gücü yok deyip de gitti ona bakarsan. Madem o kadar kolaydı bitirseydi işini. Bazı şeyler karaktere verilen misyon ve değerle ölçülür. Marco'nun kolay kolay ölmeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Yamato'nun da kolay kolay ölmeyeceğini bildiğimiz gibi. O yüzden Marco'nun sahnelerini de Yamato'nun sahnelerini de bu doğrultuda yorumlamakta fayda var. Kaido kızını öldürecek değil. Belki Luffy hype'lansın diye işi ciddiye bindirir o kadar. Aksi halde şu an kimsenin Kaido'nun Yamato'yla ciddi ciddi dövüştüğünü düşündüğünü sanmıyorum.

Herhangi bir meteorun dünyaya çarpa ihtimali de var. Milyonda 10 gibi vs.
Sen King'i ne sanıyorsun Allah falan mı xd

Sen King'i ne sanıyorsun Allah falan mı xd
Yooooo. Şu an Yamato'ya sağ kol seviyesi dense bile Kaido'nun işini bitirmesi lazımdı. Hadi işini bitirmeyi geçtim kafa göz dağıtmış olup kötürüm bırakması lazımdı Yamato'yu. Dövüş baba-kız ilişkisi, geçmiş bağlantısı, Oden, Ushimaru hatırına sakız gibi uzuyorken buradan kesin ve sağlıklı bir güç seviyesi çıkmasını beklemek fazla pembe bir sonuç olur. Haliyle bu sonuçla değerlendirilecek güç seviyeleri(King, Marco gibi) de öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık