fanı bol olanı sisiricek illaki bunun kacarı yok keyfini cikarmaya bakalımzannetmiyorum oda en azından sevgili zorocuğuna kıyamaz ki zoronun hedefi zaten çok yüksek illa ki yamatoyu farkla geçecek
fanı bol olanı sisiricek illaki bunun kacarı yok keyfini cikarmaya bakalımzannetmiyorum oda en azından sevgili zorocuğuna kıyamaz ki zoronun hedefi zaten çok yüksek illa ki yamatoyu farkla geçecek
Fazla bağlantısı yok big Mom deli gibi birşey. O yüzden zarar bırakıyor. Kaidou ile isteye zulm ediyorBig mom o zaman en onursuzları oluyor
Demiş olabilir canını kurtarmaya çalışmış. Pis oynamista olabilir ama hiç değilse karakter olarak Kaidou kadar insanlıktan uzak izlenimi yok.Ula Teach ölüm eşiğine gelince yav WB'ye "ama bin sinin oglnm tm mı demiş" adam Sonrasında da tüm tayfayla daldılar.
tamam ekledim voleybol topu niyetine oynarlar yamatoyla meze niyetine yerlerzannetmiyorum oda en azından sevgili zorocuğuna kıyamaz ki zoronun hedefi zaten çok yüksek illa ki yamatoyu farkla geçecek
eksik yazmışsın ekle oraya linlin ve kaidoyu
keşke saldırı gücü olarak öyle gibi duruyor ama marconun savunmasını ve katanın görüşünü engelleyebilecek hızı ve görüşü yok anladığım kadarıylaKatakuri, Marco'dan falan da güçlü heralde?
Kaido insana benzemeyen bir karakter çocukluğunda başına ne geldiyse insanlığını kaybetmiş olabilirFazla bağlantısı yok big Mom deli gibi birşey. O yüzden zarar bırakıyor. Kaidou ile isteye zulm ediyor
Demiş olabilir canını kurtarmaya çalışmış. Pis oynamista olabilir ama hiç değilse karakter olarak Kaidou kadar insanlıktan uzak izlenimi yok.
Bu aksiyonlarıni aklamaz ama. Sosyopatin tekiKaido insana benzemeyen bir karakter çocukluğunda başına ne geldiyse insanlığını kaybetmiş olabilir
Gercekleri acımadan yazmıs KenshiroBir bakacaz Yamato aslında KK seviyesi. Sırf babası diye Kaido'ya acımış.