Amiral>Yonkou olduğu için ilk Yonkou seviyesi olmalı, şuan Luffy yardımcı Yonkou diyelim hani 5. ilan edildi ya yarım yonkou sayılıyor, Kaido'yu yenerse tam edecek sonra Amiral seviyesine tırmanacak babamLütfü = Amiral değil mi yoksa hala![]()

Amiral>Yonkou olduğu için ilk Yonkou seviyesi olmalı, şuan Luffy yardımcı Yonkou diyelim hani 5. ilan edildi ya yarım yonkou sayılıyor, Kaido'yu yenerse tam edecek sonra Amiral seviyesine tırmanacak babamLütfü = Amiral değil mi yoksa hala![]()
King kendi liginde bir sağ kol ile ve de kendi seviyesine göre çöplerle karşılaşıyor ve hala Zoro ile 1vs1 atabiliyor, Kaido kendi ligine göre "çöplerle" dövüşüyor ama onunki 1vs1 olmuyor.Şu an öyle olacak.Başkaları saldırırken hep araya girdiler.Zoro Sanji için engelledi Sanji de Zoro için.Senin rakibin benim çektiler kısacası adamlara henüz söylememiş olsalar da.
yok be adam gemiden atıyor big momuJinbei'nin big mama kafa tutma olayı ölümden korkmaması değil miydi? Spoilera bakınca yamato şuan luffy ile aynı güçte,zoro-sanji-jinbeiyi yıllar önce geçmiş zaten![]()
Yalnız bildiğin 1013. manga bölümündeki şeyi doğrudan söylemiş. Biz de bunu diyorduk inanmıyordunuz. Adamlar Vivre'de söylemişler direk. Kaido uzun zamandır böyle olmadı diyor. Kaptırmak kendini öyle böyle değil. Ki ne yaptığını kendi bile bilmiyor. Berserk moda girmiş. Elinin ayarı yokmuş adamın.Ne oldu hani bunları umursamıyordun, WB'nin Roger yaşarken de en güçlü insan olduğunu düşünüyor musun şimdi![]()
İşime geleni alırım işime geleni almam diyorsun anlaşılan her zamanki gibiYalnız bildiğin 1013. manga bölümündeki şeyi doğrudan söylemiş. Biz de bunu diyorduk inanmıyordunuz. Adamlar Vivre'de söylemişler direk. Kaido uzun zamandır böyle olmadı diyor. Kaptırmak kendini öyle böyle değil. Ki ne yaptığını kendi bile bilmiyor. Berserk moda girmiş. Elinin ayarı yokmuş adamın.
Zoro Law'a hesaplayıp kondurmuş.
Hayır siz aldığınız için attım. Ben zaten Mangadan sayfa atıyorum size. Ama herhalde okumuyonuz sayfayı.İşime geleni alırım işime geleni almam diyorsun anlaşılan her zamanki gibiTamam anladım.
Hayır, geçmedi. Fakat Ahenk Yolu'nun önceden Ushimaru'nun kılıcı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kılıcı yapan Kozaburo, 55 yıl önce ülkeyi terk edip Doğu Mavi'ye geliyor ve burada Shimotsuki Köyü'nü kuruyor. Zoro'nun hocası olan Koshiro, Ahenk Yolu'nun aile yadigarı bir kılıç olduğunu söylüyor. Muhtemelen Kozaburo kılıcı yaptıktan sonra, oğluna bırakmıştır.ushimaru iki kılıç kullanıyormuş, acaba hangi sınıf kılıçlar?
@Smoker wado ichimonjinin ushimarunun kılıcı olduğuna dair bir şey geçti mi mangada?
Gösterdiğin kaynağın aynısında WB için Roger yaşarken de en güçlü denmiş biz de sana WB en güçlü karakter diyorduk seride şimdi gelmiş diyorsun ki şuna bakın aaa ne kadar da güzel bunu ben söylemiştim, eee diğeri ? Diğerine ne oluyor ?Hayır siz aldığınız için attım. Ben zaten Mangadan sayfa atıyorum size. Ama herhalde okumuyonuz sayfayı.
benin anlamadığım olay yeşil küçükken dojoyu şans eseri bulmuyor muydu?Hayır, geçmedi. Fakat Ahenk Yolu'nun önceden Ushimaru'nun kılıcı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kılıcı yapan Kozaburo, 55 yıl önce ülkeyi terk edip Doğu Mavi'ye geliyor ve burada Shimotsuki Köyü'nü kuruyor. Zoro'nun hocası olan Koshiro, Ahenk Yolu'nun aile yadigarı bir kılıç olduğunu söylüyor. Muhtemelen Kozaburo kılıcı yaptıktan sonra, oğluna bırakmıştır.