Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido’nun Yamato ile cidden berebere kaldığını düşünen var mı ? Kızı yahu ne berabere kalması.Ayrıca Kaido için neden ölmek istediğine dair flashback gelecektir.Sandığınız kadar kötü çıkmayacak bence.Şu an kızdan vazgeçmiş değil.Vazgeçerse araya Luffy girer durdurur zaten.
Ya el insaf.Kaido sitede açılan maraton konuları gibi nereye kadar ilerler oyunu oynadı bildiğin.En az 10 seçenek bitirdi :D dinlenmeden dövüyor ama 3 kere yatıp karnını doyuran Luffy birşey yapıp indirse 1 vs 1 almış olacak.:hhh::hhh:Yine güldürmeye devam ediyorsun.xD
Zoro vs King 1 vs 1 mi şu an?

Yamato düşündüğmden kötü halde luffy gelene kadar dayanır diyodum öyle de olacak muhtemeln ama savaşa luffy'ile devam edemicek gibi duruyo

Bizim tayfadan ilk çöken zoro oldu oda iksirle ayağa kalktı.İkinciside Robin oldu gözüküyor.Diğer herkes dövüşebilir durumda.Kalan çer çöpleri temizlemeye devam ederler.

Ne oldu hani bunları umursamıyordun, WB'nin Roger yaşarken de en güçlü insan olduğunu düşünüyor musun şimdi :hhh:
Bir de şey vardı değil mi Kaido Amiraller ile kapışıp sağ çıkmıştı Amiraller bile öldürememiş 20 yıl boyunca hahhahahah yav he he diyorduk doğruymuş :D Amiralleri dövüp dövüp yolluyordu Kaido adsasdasdasdas Luffy'nin şu seviyesine heyecanlanan adam Amirallere neysee bir şeyini bırakır ama söyleyemiyorum ban yememek için :p

Bir de şey vardı değil mi Kaido Amiraller ile kapışıp sağ çıkmıştı Amiraller bile öldürememiş 20 yıl boyunca hahhahahah yav he he diyorduk doğruymuş :D Amiralleri dövüp dövüp yolluyordu Kaido adsasdasdasdas Luffy'nin şu seviyesine heyecanlanan adam Amirallere neysee bir şeyini bırakır ama söyleyemiyorum ban yememek için :p
Lütfü = Amiral değil mi yoksa hala :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık