Aslında olması gereken oÖyle diyince aslında doğru söylüyorsun. Ama ben de Naruto'da Dragon Ball'da Çizgi romanlarda falan feat işine o kadar alıştım ki bırakamıyorum kolay kolay.
Aslında olması gereken oÖyle diyince aslında doğru söylüyorsun. Ama ben de Naruto'da Dragon Ball'da Çizgi romanlarda falan feat işine o kadar alıştım ki bırakamıyorum kolay kolay.
Üzülerek söylüyorum ki ikna oldum.Böylece adı “haoshoku” olan 100. cilt kapağındaki beşliden h. haki kullanmayan bir tek Sanji kaldı.
Luffy, Apo'dan da tek yer, Luffy bu yani, bir tür hakaret edeyim diyorum da Luffy'nin üzerine çıkamam xDBana mantıksız gelen Kata gibi bir adamı yenmiş haliyle Kaido'dan tek yemesiydi.
Sağ kol seviyesi adamlar kapışabiliyor halbuki Kaido ile.
Orada diyor ya ilk tek yediğimden şu ana kadar geçen sürede ne yaptığını anladım diye.Meali şu ki Kaido g4 Luffy kafasına vurup tek attığında kral haki kombine edip vurmuş.Çok kızmıştı zaten öncesinde.Çünkü o Luffy > Sağ kol.Wano başı Luffy’i de küçümsemeyin.Bana mantıksız gelen Kata gibi bir adamı yenmiş haliyle Kaido'dan tek yemesiydi.
Ee, boynuz kulağı geçti tabii.Böyle giderse Yamato, Oden'den de güçlü çıkacak.
Açarsa Oda büyük hata yapar.Arc bitmeden Sanji'de açsa bari kral haki.
''Bakın işte bu Yonkou'' demek için Luffy kardeşimizi harcadı biraz orada. Oda'nın yüceltme ve yerin dibine sokma anları vardırya karakterleri. Orada sahnenin başrolü Kaido'ydu. Bu tarz panelleri güç dengeleri yorumlamalarına katmaktansa göz ardı etmek daha faydalı oluyor. Yoksa işin içinden çıkılmıyor.Bana mantıksız gelen Kata gibi bir adamı yenmiş haliyle Kaido'dan tek yemesiydi.