Yamato güçlü birisi bunu zaten inkar etmiyorum.Ancak Kaido'nun Yamato ile savaşında Luffy'e kullandığı gibi kral hakili saldırıları yapmıyordur.Seviye ile kelepçe çıkarmanın bir alakası yok diyorum, anlamıyor musun?
Yamato güçlü birisi bunu zaten inkar etmiyorum.Ancak Kaido'nun Yamato ile savaşında Luffy'e kullandığı gibi kral hakili saldırıları yapmıyordur.Seviye ile kelepçe çıkarmanın bir alakası yok diyorum, anlamıyor musun?
Çatıda hakisi gelişti diyorsan sanmıyorum. Öncesinde yediği dayakların etkisi olmuştur tabi. Haki konusunda asıl gelişim savaş sırasında oluyor.Kaido bunu habire dövüyordu ama hakisi gelişmiş olamaz mı bu sırada ?
Şu an Doflamingo - Law dövüşünün bir kopyası oluyor.Çok sertte davranmıyor işi var onunla.Ölürse kimi wanonun başına geçirecek.Şaka yapmıyordur ama ölümüne de vurmaz.Ettiği laflar gibi kellesini alacak hali yok.Böyle giderse Yamato, Oden'den de güçlü çıkacak.
Son 2 3 aydır gördüğüm en saçma şeyŞuanki güç sıralaması
Kaido=Bm>Yamato=>luffy>Zoro=kid=King=>Marco>Queen=Sanji
Law'ı nere konumlandırcağmi bilemedim
Bunu konuşan mı vardı?o zaman yamato > boa hancock diyebilir miyiz
Bana mantıksız gelen Kata gibi bir adamı yenmiş haliyle Kaido'dan tek yemesiydi.Ortaya çıkan tek gerçek Oda Luffy'nin hakkını yemiştir ve yemeye de devam ediyordur.
Kaido filoya hayırlı olsun diyelim mi o zaman ?Luffy vs Kaido dövüşü böyle bitecektir.
Küçüklüğünden beri zaten hep dövüşmedi mi bu adamla ?Çatıda hakisi gelişti diyorsan sanmıyorum. Öncesinde yediği dayakların etkisi olmuştur tabi. Haki konusunda asıl gelişim savaş sırasında oluyor.
Kaido>=BM>King>=Marco>=Yamato>Arc başı Luffy-Zoro>Queen>Sanji.Şuanki güç sıralaması
Kaido=Bm>Yamato=>luffy>Zoro=kid=King=>Marco>Queen=Sanji
Law'ı nere konumlandırcağmi bilemedim