Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato da niye kral hakisi var? Neyin iradesi var ki bu kızda? Ben Oden'im Oden gibi olacam Oden gibi denizlere acilicam diyen birisinde niye bu haki türü var? Bu hakiye sahip olan kişilerin ideallerine günah değil midir bu? Onları küçük görmek bence.
Yamato tayfaya katılsa da katılmasa da Wano'nun koruyucusu olarak bitirecek muhtemelen karakter gelişimini. Ryuma'da neden kral hakisi var demezsen bence anlaştık.

Ayrıca tayfaya katılırsa bütün dünya düzenini değiştirecek iradeye tanıklık edip Oden gibi günlüğüne geçireceğini düşünüyorum, bu çok büyük bir misyon. 800 yıllık tarihteki en büyük olayın kâtibi olacak. Tayfanın ağır toplarından olacaktır ayrıca.

Bir de Kaido'nun oğlu olması var tabii, seride iradenin bir miktar kalıtsal olduğunu gördük. Roger-Ace, Big Mom-Katakuri, Garp'ın Luffy ile ilgili sözü, şimdi de Kaido-Yamato.

Kısacası Yamato hem Oden'in hem de Ryuma'nın misyonunu ve iradesini taşıyor, ayrıca bu güce sahip olan bir imparatorun da çocuğu.
 
Şunu farkettim, Kaido dövüşü doflamingo dövüşüne çok benziyor.
Doflamingo dövüşe kuş kafesiyle başladı, kaido adayı uçurarak başladı.
Doflamingoya ilk hasar red hawk ile geldi, kaidoya red roc ile geldi.
İki dövüşte 1v1 başlamadı.
İki dövüşte de luffy bir süre etkisiz kaldı.
Doflamingo dövüşünde luffy etkisiz haşdeyken law dofu tuttu, kaido dövüşünde yamato.
İki dövüşte orduların savaşı şeklinde bir meydan muharebesiydi.
Luffy döndüğünde yeni bir vites açıp kaidoya üstünlük kırabilir ve adanın uçması üzerinden geri sayım görebiliriz yine :(
 
Yamato şimdiden babasına baş kaldırıp Wano'yu kurtarmaya çalışarak iradesini gösteriyor zaten fakat bu hakiyi her zaman mevcut duruma göre de yorumlayamayız. Karakterin geleceğinde ne olacağını bilmiyoruz. Hancock imparatoriçe olmadan önce köleydi, Ace sokak çocuğuyken uyandırdı. Böyle birçok örnek vardır muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık