sapık sapık no miR : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
E.Oda : Evet var, bunlar meyveleri ayırt etmekte kullanılıyor, Bazen Sanjide bir şeytan meyvesi mi diye merak ediyorum.
sapık sapık no miR : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
E.Oda : Evet var, bunlar meyveleri ayırt etmekte kullanılıyor, Bazen Sanjide bir şeytan meyvesi mi diye merak ediyorum.
Mera Mera no mi Model: Hell FlameR : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
Azgın azgın no mi.R : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
Yav hele bi git işine kardeşim asabımı bozma.sanjici arkadaşlar bırakında bu sefer zoroya coşulsun ark zoro için önemli bir arc geçen arcda sanji için önemliydi elbaftada usopp için önemli şeyler olacak
Sonunda benim gibi düşünen birisi,Sanji önceki arc pudingi kazandı ama bu kimsenin farkında değil.Adam serinin başından beridir kızlara yazıyor ve sonunda kendisine aşık olan birisini buldu,benim için en büyük sanji power up'ı budursanjici arkadaşlar bırakında bu sefer zoroya coşulsun ark zoro için önemli bir arc geçen arcda sanji için önemliydi elbaftada usopp için önemli şeyler olacak
Yav şimdi ne diyeyim buna bilemiyorum, kardeşim niye gidiyonuz Zorocularla birlikte oluyonuz tövbe tövbe.Sonunda benim gibi düşünen birisi,Sanji önceki arc pudingi kazandı ama bu kimsenin farkında değil.Adam serinin başından beridir kızlara yazıyor ve sonunda kendisine aşık olan birisini buldu,benim için en büyük sanji power up'ı budur
Ben insanların ne düşündüğüne çok takılmıyorum çünkü seride oda'nın dediği olur.Oda da sanji ve zoroyu birbirine yakın tutuyo,o yüzden boş tartışmak doğru değil bence.Birde bir yerde cake adası sanjinin,wano zoronun arcı olucak dediler o yüzden arkadaşa destek çıktımYav şimdi ne diyeyim buna bilemiyorum, kardeşim niye gidiyonuz Zorocularla birlikte oluyonuz tövbe tövbe.
Yav o Cake adası bizi mahvetti ama Wanodan zevkliydi yani gizem doluydu, Bigmom IQsunun 100de biri Kaidoda olsa belki korsan Kralı olmuştu herif.Ben insanların ne düşündüğüne çok takılmıyorum çünkü seride oda'nın dediği olur.Oda da sanji ve zoroyu birbirine yakın tutuyo,o yüzden boş tartışmak doğru değil bence.Birde bir yerde cake adası sanjinin,wano zoronun arcı olucak dediler o yüzden arkadaşa destek çıktım