Zoro fanlarının tatlı rüyası gibi.Muhtemelen ikisi de değil. Birisi sahte spoiler salmış. Bence gerçekçi ama ne arlong parkta ne de orojacksonda konusu açıldı.
Zoro fanlarının tatlı rüyası gibi.Muhtemelen ikisi de değil. Birisi sahte spoiler salmış. Bence gerçekçi ama ne arlong parkta ne de orojacksonda konusu açıldı.
Halamın bıyığı olsa eheheHaoshoku ustalıkla kullanıyorsa 1 hafta foruma girme ben,densetsu falan nefes aldırmayız sana.
Sabahtan beri kaç tane Zoro'nun coştuğu spoiler gördüm. Sanji fanı bünyem bozuldu. Şunun gerçek Zoro'lu versiyonu çıksa da rahatlasam. xdBölümlerin cuma günü ingilizcesini cıkaran tcb gurubunda calışan biri şunları paylaşmış. Doğruluğu tartışılır.
Bunlar söylenti len, geçen hafta Sanji'yi doğrudan spoilerde uçurdular, 2v1 atmalar, milletin ağzını yüzünü değiştirmeler.Sabahtan beri kaç tane Zoro'nun coştuğu spoiler gördüm. Sanji fanı bünyem bozuldu. Şunun gerçek Zoro'lu versiyonu çıksa da rahatlasam. xd
Bu Sanji şeytan meyvesi oldu lunaria oldu antik silah oldu nika oldu, bakalım daha neler olacakR : Bütün şeytan meyvelerinin üzerinde kıvrımlar var mı ?
E.Oda : Evet var, bunlar meyveleri ayırt etmekte kullanılıyor, Bazen Sanjide bir şeytan meyvesi mi diye merak ediyorum.