Benim gibi Zoro fanıysanız tavsiye ederim. Çok uçuyorlar ayrı mesele.Dns yurtdışına gidip 2 yıllık eğitim vermiş olabilir. Wg tamamen Zoro fanı ordusundan oluşuyor.
Benim gibi Zoro fanıysanız tavsiye ederim. Çok uçuyorlar ayrı mesele.Dns yurtdışına gidip 2 yıllık eğitim vermiş olabilir. Wg tamamen Zoro fanı ordusundan oluşuyor.
Belki kağıdı kesememe olayına göndermedir. Anladığım kadarıyla dalı kesememiş.Ne olursun bu kezde mihawktan ne olur ne olmaz kral haki eğitimi alıp unuttuğunu söylemesinler.
Kim diyor nerede diyor.Kitetsu gidici diyorlar. 2 kılıçlı Zoro göreceğiz gibi.
Anlaşıldı. Ya Shusui ya da Nidai Zoro'ya gidecek.Kitetsu gidici diyorlar. 2 kılıçlı Zoro göreceğiz gibi.
Tek savaşma furyasından vazgeçin artık.Luffy tek savaşır inşallah.
Momo'nun bir anda Kaido ile savaşabilecek düzeye gelmesi bir çok karaktere ayıp edilecek bir durum oluşturur.
Yamato'yu alıp uzaklaşsın daha iyi.
Daha dövüşün başlarında sayılır. 2 kılıçla King'in işini bitirmesi çok çok zor olur. Dövüşün sonlarında kırılması daha mantıklı gibi sanki.Kitetsu gidici diyorlar. 2 kılıçlı Zoro göreceğiz gibi.
Niye yahu?Tek savaşma furyasından vazgeçin artık.
Tek yiyip duruyor niye diyon. Luffy 1vs1 de kaidoyu alamaz. Adam en güçlü korsan. Onu yenince ne yapacak luffy? Teachten falan herkesten güçlü olacak Mantıklı değil.Niye yahu?