Bu adamların çoğunun tartışmaları dalgaya aldığı ve inadına yaptıkları bariz bence.Worstgen acayip bir yer.
Bu adamların çoğunun tartışmaları dalgaya aldığı ve inadına yaptıkları bariz bence.Worstgen acayip bir yer.
Son 10 sayfa bir 100 tane ZKK yorumu gördüm herhalde.Bu adamların çoğunun tartışmaları dalgaya aldığı ve inadına yaptıkları bariz bence.
Zoro Roger'ı orta zorlukta yener diyen adamların yeri yav.Düzgünce tartış trolleme deyince de maymun diyorlar orda xd.Admin de yav alt tarafı hakaret etmiş anime-manga forumu bu normal diyip geçiyor ehehe.Worstgen acayip bir yer.
Şu cümle biraz çelişki olmamış mı?Kaido says Luffy's efforts are useless, he is just a one weak person
DnS nin ingiliççe hali de hiç çekilmiyormuş aboowwWorstgen acayip bir yer.
Ne olursun bu kezde mihawktan ne olur ne olmaz kral haki eğitimi alıp unuttuğunu söylemesinler.Of Lance_Dragonite den yeni ipucu bölümle ilğili
Dns yurtdışına gidip 2 yıllık eğitim vermiş olabilir. Wg tamamen Zoro fanı ordusundan oluşuyor.DnS nin ingiliççe hali de hiç çekilmiyormuş abooww
Düşman gö... bizden uzak olsun...Dns yurtdışına gidip 2 yıllık eğitim vermiş olabilir. Wg tamamen Zoro fanı ordusundan oluşuyor.