Silinmiş Üye
He yanlış anlamışım o zaman kusura bakma.Bende ona şaşırdım zaten ilginç bir yaklaşım dedim, inkar edenlerden değiliz elhemdülillah xD
He yanlış anlamışım o zaman kusura bakma.Bende ona şaşırdım zaten ilginç bir yaklaşım dedim, inkar edenlerden değiliz elhemdülillah xD
Ashura kral haki çıkar mı sence?İlginç gerçekten
Bir ihtimal olabilir, Sanji'nin yanan ayağını da açıklayacaksa Ashura'ya da bir şeyler uyduracak.Ashura kral haki çıkar mı sence?
Bence kral hakinin farklı kullanımları olacak.Zoro da artık ya ilüzyonu gerçeğe çevirecek yada tam tersi ilüzyon yaratacak .Kaku ruhunla ilüzyon yarattın gibisinden konuşup inanamamıştı Ashura’ya.Kaç senelik ajan bu bilgisi çoktur ama buna şok olmuştu.Bence kesinlikle birşeyler çıkacak altından ama teori bile diyemiyorum elde veri yok.Önsezi sadece.Elbette zoro kral hakiden izanagiler izanamiler işlerine girdiği sıralar seride çoktan kral hakiden hamur yoğurmaya başlarlar orası ayrı konu.Ashura kral haki çıkar mı sence?
Bir ihtimal olabilir, Sanji'nin yanan ayağını da açıklayacaksa Ashura'ya da bir şeyler uyduracak.
Dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz. Seride başka yerde örneği var mı bunun?Bence kral hakinin farklı kullanımları olacak.Zoro da artık ya ilüzyonu gerçeğe çevirecek yada tam tersi ilüzyon yaratacak .Kaku ruhunla ilüzyon yarattın gibisinden konuşup inanamamıştı Ashura’ya.Kaç senelik ajan bu bilgisi çoktur ama buna şok olmuştu.Bence kesinlikle birşeyler çıkacak altından ama teori bile diyemiyorum elde veri yok.Önsezi sadece.Elbette zoro kral hakiden izanagiler izanamiler işlerine girdiği sıralar seride çoktan kral hakiden hamur yoğurmaya başlarlar orası ayrı konu.
Şeytan temalı örnek yok.Bir tek pound lar var keşiş saldırıları mihawk benzerini yaptı isimsiz ama.Dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz. Seride başka yerde örneği var mı bunun?
Örneği yok ama Zoro Ashura açıp Kaido’ya o şekilde herşeyimi koydum diyip saldırınca Kral haki ile Ashura arasında bağlantı olduğunu düşünüyor insan.Kral haki tamamen ruhla alakalı dendi.Bu Ashura da Jojo’daki stand muhabbeti işte bir farkı yok.Komamura falan dersem daha iyi anlarsın.Dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz. Seride başka yerde örneği var mı bunun?
Yanan ayağı gen modifikasyonu değil mi ?Bir ihtimal olabilir, Sanji'nin yanan ayağını da açıklayacaksa Ashura'ya da bir şeyler uyduracak.
Şeytan temalı dediğin nasıl yani ? Sanji'nin kullandığı bacak tekniğinden birisi Diable Jambe(Şeytan Bacağı).Şeytan temalı örnek yok.Bir tek pound lar var keşiş saldırıları mihawk benzerini yaptı isimsiz ama.
Öyleymiş, King'in ırkının genini Sanji'ye monte etmiş anlaşılan.Yanan ayağı gen modifikasyonu değil mi ?