Eğer Zoro gözümü açarak ve ya kral haki ile power up alırsa bu Zoro Kaido karşısında sağ kolluk performans sergilememiş mi demek oluyor?
İşte Franky'nin hakkını veren, kıymetini bile bir üye.Emektar franky reyiz hariç
Çok boş bir merak.Marco aynı savunmayı yaptı diye aynı şiddette saldırı mı karşıladı diye merak edenler var mesela.
Yoo Sanji'nin de bir o kadar şansı var hele dur bir savaşları bitsin.Varya daha da bir şey demiyorum aman aman bir gücü yok dediğin adam sabah akşam övdüğünüz Katakuri ve Marco ile aynı ligde. Sanji yenecek olsa küçük görmezdin ama .d
Big Mom'un veletleri en azından tasarım olarak bile serinin zirvesinde yer alır. Canavar Korsanlarına bakıyorsun ucubelerin hepsi Kaido'nun elinin altında toplanmış, hoş kendisi de onlardan farklı değil.En güçlü korsan Kaido en kalabalık ve güçlü korsan tayfası da ona ait mantıken. Big Mom'ın veletleri önce bir şelaleyi çıkabilsinler de dinozor çağını bitirmeyi sonra düşünürüz :d
Tasarım mevzusunda katılıyorum Kaido'nun tayfasına göre daha çok özenildiği ortada.Güç olarak kaido tarafı alır diyorum.Big Mom'un veletleri en azından tasarım olarak bile serinin zirvesinde yer alır. Canavar Korsanlarına bakıyorsun ucubelerin hepsi Kaido'nun elinin altında toplanmış, hoş kendisi de onlardan farklı değil.