Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne sanjiymiş Zoro hep öndeydi açık ara her zaman thriller barkta luffy aldığı hasarları direk zoro aldı bayılmadı luffy baygınken
Sanji oradaki 2 adamın konuşmasına izin verseydi kaptanlık zoroya kalıyordu
Sanji bile zoro'nun gücüne saygı duyarken fanlar yaygara yapıyor
Üstelik Bm luffy vs sinde seni yenmeye gelseydik zoroyuda getirirdik diyor bunlar hep seride geçiyor element uydurmaca yok
Tüm yonkouların sağ kolu çok net bi şekilde ayrı ligken, dünya tarafından ve tayfası tarafından büyük saygı görürken mangaka king’e yapmadı bunu. Ve 3 komutan birden değil sadece tepedeki 2 komutan yakın duruyor, sürekli birbiriyle didişiyor.

Mangaka zoro’nun üstünlüğü net olmasın diye ilk defa bi sağ kolu bu duruma sokmuş rakiplerden dolayı fanlar konuşmasın diye. Kaçıncı kez oluyor rakiplerinin yakınlığı?

Zoro’nun üstünlüğü belli. Ama ikisinin de uzmanlık alanları var ve rekabet hala bitmemiş. Ben de bu arc bitecek diye bekliyordum ama öyle görünmüyor şimdilik. Birgün kral hakisiyle kendini ayırırsa ayırır. Belki bu arc olur belki başka arc ama o zamana kadar zoro aynı ligde daha güçlü olur.
 
Son düzenleme:
Zoro'ya yem olacak King nasıl büyük tehdit oluyor ?
Zoro’ya yenilmek eziklenme nedeni değil büyük övgü kaynağıdır.Geçenlerde biri foto atmış yabancı forumlara.Ananın g4 blokladığı ve güldüğü sahneyle Zoro’nun 2 imparatoru tek saldırıda korkuttuğu kareyi yanyana koymuş.Demek istediği şey Zoro’nun şu an Topkek Luffy’den güçlü olduğu.Haliyle onun yendiği sağ kol ile Zoro’nun yendiği sağ kol arasında bir iki tık fark olacaktır.Şimdi fotoları yanyana koymayalım fanların yüreğine inebilir. :D
 
Zoro’ya yenilmek eziklenme nedeni değil büyük övgü kaynağıdır.Geçenlerde biri foto atmış yabancı forumlara.Ananın g4 blokladığı ve güldüğü sahneyle Zoro’nun 2 imparatoru tek saldırıda korkuttuğu kareyi yanyana koymuş.Demek istediği şey Zoro’nun şu an Topkek Luffy’den güçlü olduğu.Haliyle onun yendiği sağ kol ile Zoro’nun yendiği sağ kol arasında bir iki tık fark olacaktır.
Bir tek Zoro fanları bu tarz karşılaştırmaları sadece
Zoro lehine yapar yine şaşırmadık.:(



Buradaki ifadeden pek farkı yok. Big Mom şekilli koka basıyor durdurmak için.:(

Burada gücünün çekilmesini Big Mom yaptı denilmişti. Bunları felan hiç gormsdik Big Mom'dan bir daha. Harbiden Luffy'e karşı Big Mom ile diğerlerine karşı Big Mom arasında fark var.

Yok Big Mom yapmadıysa o ara dediğimiz gibi Luffy'nin bir Kong Gunlık enerjisi vardı.
 
Son düzenleme:
Bir tek Zoro fanları bu tarz karşılaştırmaları sadece
Zoro lehine yapar yine şaşırmadık.:(
Zoro lehine olsun diye değil Zoro’ya yenilecek sağ kolu eziklemesinler diye söylüyorum.Zaten benim karşılaştırmam değil adamlar karşılaştırmış başka mecralarda.Belki sizin tabularınız var ama globalde öyle değil.Marco aynı savunmayı yaptı diye aynı şiddette saldırı mı karşıladı diye merak edenler var mesela.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık