Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git oku gel bir daha bence. Luffy numbersa bile vakit harcamamak için G4 açtı. Burada da olan o. P1'i tek g3 yumruğuyla etkisiz bırakıyor ve P1 az kalsın çenem çıkıyordu diyor ama neyse...


Luffy'nin G4'süz en güçlü tekniği tek bir yumruk di mi?
Bak zoro bide ne yapmış. İsimsiz flash.
 
G4süz en güçlü tekniği derken ? Grizzly Magnum,Elephant Gatling,Red Rock gibi çok daha güçlü atakları var.G3ün en sıradan saldırısı Elephant Gun.G3ün en basit saldırısıyla beraber çene kırmaya kadar götürmüş daha ne olacak.Yamato babasının imza hareketiyle aynısını yapıyor zaten.
Elephant g3'ün ilk tekniği idi zaten. Yanlış mı hatırlıyorum.
 
Luffy g3 ile bile Cracker e zarar veremediyse Zoro'da onigiri ile zarar veremedi. Asura formuna geçince King'i her türlü keser. Kaido'ya kalıcı hasar veren adamın King'i kesememesi garip bir durum olur daha çok King yüceltilir bu durumdan.
Luffy'nin g4 hali ile Zoro'nun Asura hali denkler. Luffy zamanla hakisini geliştirerek farkı açtı ama bir iki arca Zoro yakalar.
Zarar veremedi değil. Vuramadı ki? Blokladı adam. Kalkanlı tank karakter elephant gun bloklayamasa çöptür demektir zaten. Adamın sıyrılamayacağı kalıbından belli. G4 açmadan zorlasa p1’e yaptığı gibi açık yakalayarak doğrudan g3 vurmaya çalışırdı. Orda luffy hep kaba kuvvetle kalkanı aşmaya çalıştı yapamadı.

Katakuri de aynı şekilde daha büyüğüyle karşılık verdi veya başka bişeyle durdurdu. Ama doğrudan yemedi.

Page 1 çeneye yediğinde bayıldı. Komutanlar da yese biraz ciddi hasar alırlar. Ayrıca elephant gun gear 3’ün en zayıf saldırısı.
________
Zoro enmayı kullanırken seviyesi sabit değil. Kılıç ne kadar izin verirsen o kadar haki emiyor. İstersen sonuna kadar kendini kurutursun istersen biraz verirsin. Sabit bi seviye artışı yok. Kaidoya vurduğu seviyede vuracağını gösteren bişey yok yani.

2 saldırıdan sonra neyi kaldıysa ashuraya koydu. Bi daha tek saldırıya o şekilde tüm hakisini koymasını zor görürüz bence.
 
İşte saçma powerup diye buna denir.
Yani okdar zor an yaşadı bu sanji şimdi mi gen uyanışı başlayacak bari biraz zorda kalsaydı. Daha dün dof tek atıyordu nerdeyse noldu böyle.
Seri git gide batıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık