Zoro fanı olduğun çok belli.O yanlış yere gider,sen ise olayı yanlış anlarsın.Karakterle bütünsün en azından .dYani g4 luffye sinek diyebilirmiyiz?
Zoro fanı olduğun çok belli.O yanlış yere gider,sen ise olayı yanlış anlarsın.Karakterle bütünsün en azından .dYani g4 luffye sinek diyebilirmiyiz?
Bu arada mesajı yanlış yazmış g4süz luffy demek istedim.Zoro fanı olduğun çok belli.O yanlış yere gider,sen ise olayı yanlış anlarsın.Karakterle bütünsün en azından .d
Açınca diyorsun amaLuffy ultiye g4 açınca siz ne demiştiniz?
Açacam dedi oluyor.Açacam dedi yamato tek attı.
Adam 5 oy almış zaten ne yapalım vermeyeyim mi oy Allah Allah. Bunu lobiler konusunda da yaptık en güçlü lobi bizim değil biliyorum ama gidip oy verdim.Takım tutmak gibi öyle düşündüğümden değil.Oyların bu kadar fazla aralıkta olmaması lazımdı saçmaladılar çünkü.Son bölümden sonra sıfırdan başlattılar anketi.Son bölümünden dolayı amiraller vs King açtılar her yerde yahu.MW gidip Fuji vs King açıp,King alır diyordu.Bize konuşuyor bide xd.
Zoro kimi lime lime etmiş Luffy'i edecek. Siz çok yukarıdan atmayı seviyonuz. King'e en güçlü 3. atağını vurdu. Adama etki etmemiş. Azıcık kan çıktı.Şuanki Zoro alır ama gene de kolay olmaz o. Yalnız Zoro yakalarsa o koku keser. Bir anlık konsantrasyon yeter. Kaldıki şart da değil. Devasa alan saldırıları var zoronun. Tatsumaki kaidoyu kesiyor. Luffy tatsumakiye yumruk atarsa liğme liğme olur.
Belli ki unutmuşsunuz sahneyi.Açınca diyorsun ama
Açacam dedi oluyor.
Nerde açmış? Açıp vurdu ne olduğunu felan mi gördün.Luffy ultiye g4 açınca siz ne demiştiniz?
Diyorki çok güçlü yani normal halinin gücü yetmiyo.Nerde açmış? Açıp vurdu ne olduğunu felan mi gördün.
Hala dönüşmemiş. Luffy ulti için dönüşünce diyorsun ama sonra dönüşecekti oluyor.Belli ki unutmuşsunuz sahneyi.
Uzatmak istemediği için yaptığı gayet de belli. Kaido'ya gidiyor zaten. Bu panel bile Luffy'yi alçaltmak için kullanılır hale mi geldi?Diyorki çok güçlü yani normal halinin gücü yetmiyo.